ΠΑΣ Γιάννενα: «Μπλόκο» Βρούτση και Αστυνομίας στους φίλους του ΠΑΟΚ

Metrosport Team21 Σεπτεμβρίου 2023

Το δικό τους «μπλόκο» στην παρουσία φίλων του ΠΑΟΚ στα Γιάννενα ενόψει της αναμέτρησης με τον ΠΑΣ εξέφρασε τόσο ο Γιάννης Βρούτσης, Αναπληρωτής Υπουργός Αθλητισμού της Ελλάδας, όσο και η Ελληνική Αστυνομία που απαγόρευσαν την οργανωμένη αλλά και τη μεμονωμένη μετακίνηση φιλάθλων του Δικεφάλου στην ηπειρωτική πόλη. 

Όπως αναφέρει χαρακτηριστικά η ανακοίνωση: «Την απαγόρευση οργανωμένης και μεμονωμένης μετακίνησης των φιλάθλων της φιλοξενούμενης ομάδας Π.Α.Ε. ΠΑΟΚ, κατά τη διεξαγωγή του ποδοσφαιρικού αγώνα της 5ης αγωνιστικής του πρωταθλήματος SUPER LEAGUE 1, περιόδου 2023-2024, μεταξύ των ομάδων Π.Α.Ε. Π.Α.Σ. ΓΙΑΝΝΙΝΑ – Π.Α.Ε. ΠΑΟΚ, ο οποίος θα διεξαχθεί Την Κυριακή 24/09/2023 και ώρα 20:30, στο Εθνικό Στάδιο Ιωαννίνων «Οι Ζωσιμάδες», για σοβαρούς λόγους διαφύλαξης της δημόσιας τάξης και ασφάλειας» αποφάσισε ο αναπληρωτής υπουργός αρμόδιος για θέματα αθλητισμού, Γιάννης Βρούτσης.

Είχε προηγηθεί έγγραφο της Διεύθυνσης Αστυνομίας Ιωαννίνων, με το οποίο εισηγείται την έκδοση απόφασης απαγόρευσης οργανωμένης και μεμονωμένης μετακίνησης φιλάθλων του ΠΑΟΚ στα Ιωάννινα για τον αγώνα με τον ΠΑΣ Γιάννινα, «για λόγους διαφύλαξης της δημόσιας τάξης κατ’ εφαρμογή του Ν. 4049/2012».

Επίσης ο Γ. Βρούστης αποφάσισε «την απαγόρευση οργανωμένης και μεμονωμένης μετακίνησης των φιλάθλων της φιλοξενούμενης ομάδας Π.Α.Ε. ΑΤΡΟΜΗΤΟΣ ΑΘΗΝΩΝ, κατά τη διεξαγωγή του ποδοσφαιρικού αγώνα της 5ης αγωνιστικής του πρωταθλήματος SUPER LEAGUE 1, περιόδου 2023-2024, μεταξύ των ομάδων Π.Α.Ε. ΟΦΗ 1925 - Π.Α.Ε. ΑΤΡΟΜΗΤΟΣ ΑΘΗΝΩΝ, ο οποίος θα διεξαχθεί το Σάββατο 23/09/2023 και ώρα 17:30 στο γήπεδο ποδοσφαίρου «Θ. Βαρδινογιάννης», για σοβαρούς λόγους διαφύλαξης της δημόσιας τάξης και ασφάλειας».

Ακολουθήστε τη σελίδα του metrosport.gr και στο google news.

Κάντε like στη σελίδα μας στο Facebook
Προτείνουμε
This page might use cookies if your analytics vendor requires them.