Άρης: Party στο Κλεάνθης Βικελίδης για νίκη με τη Λαμία

Γιώργος Στράντζαλης31 Μαρτίου 2024

Η επανέναρξη των playoffs βρίσκει τον Αρη αντιμέτωπο με τη Λαμία στο Κλεάνθης Βικελίδης και τα κίνητρα που έχουν οι Κιτρινόμαυροι για την κατάκτηση των τριών βαθμών είναι αρκετά. Η διακοπή, λόγω των Εθνικών ομάδων, ήρθε σε μια περίοδο στην οποία ο Αρης ήταν σε πολύ καλή κατάσταση, τόσο πνευματικά όσο και σωματικά. 

Αυτό φάνηκε και από τα αποτελέσματα που είχαν στο γήπεδο καθώς πριν τη διακοπή προηγήθηκε μια σπουδαία αγωνιστικά εβδομάδα. Εντός έδρας ισοπαλία με την ΑΕΚ, εξασφάλιση της παρουσίας στον τελικό του Κυπέλλου με το αποτέλεσμα κόντρα στον Παναιτωλικό και διπλό στην Τούμπα επί του ΠΑΟΚ. Η επιστροφή μετά από δύο εβδομάδας και κυρίως το πώς θα εμφανιστούν οι Κιτρινόμαυροι (όπως και οι υπόλοιπες ομάδες στα playoffs) ασφαλώς είναι ένα ερωτηματικό και θα φανεί απόψε στον αγωνιστικό χώρο του Κλεάνθης Βικελίδης. 

Ωστόσο, οι ποδοσφαιριστές του Αρη έχουν το εξτρά κίνητρο της παρουσίας του κόσμου τους, που αναμένεται να γεμίσει το γήπεδο αποδεχόμενος την πρόσκληση του κλαμπ για μια βραδιά συνέχεια του event των στην Πλατεία Αριστοτέλους και την εντυπωσιακή παρουσία χιλιάδων φιλάθλων στην εκδήλωση εορτασμού των 110 χρόνων του συλλόγου πριν από μία εβδομάδα. Στα αποδυτήρια των Κιτρινόμαυρων ακόμη αποτελεί το βασικό αντικείμενο συζήτησης, όπως και η μεγάλη δίψα που υπάρχει για την κατάκτηση του Κυπέλλου. Μέχρι τον τελικό όμως υπάρχει ακόμη δρόμος και άπαντες έχουν κάνει focus στο αποψινό παιχνίδι με τη Λαμία, η οποία φέτος αποτελεί τον… κακό δαίμονα του Αρη. 

Σε αγωνιστικό επίπεδο ο Άκης Μάντζιος αναμένεται να κάνει συγκεκριμένες αλλαγές, οι οποίες αφορούν και στον διαφορετικό τρόπο προσέγγισης του αγώνα σε σχέση με το ντέρμπι στην Τούμπα. Για παράδειγμα, στη μεσαία γραμμή δεδομένη είναι η επιστροφή του Μανού Γκαρθία καθώς ο ρόλος του στο δημιουργικό κομμάτι είναι καταλυτικός, ενώ από τη στιγμή που έμεινε εκτός αποστολής ο Βέλεθ το πιθανότερο “δίδυμο” είναι Ζουλ-Νταρίντα. Στην άμυνα πιθανή είναι η επιστροφή του Φεράρι αντί του Μοντόγια, ενώ στην επίθεση “σίγουροι” είναι οι Σουλεϊμάνοφ και Μορόν, με τον Σαβέριο να έχει προβάδισμα στο αριστερό άκρο.

Προτείνουμε
This page might use cookies if your analytics vendor requires them.