Πάρτι της Λεβερκούζεν στην Ολλανδία, με το δεξί η Μπενφίκα του Παυλίδη

Δημήτρης Καλαϊτζής19 Σεπτεμβρίου 2024

Ονειρική πρεμιέρα στο Champions League έκανε η Λεβερκούζεν. Η αρμάδα του Τσάμπι Αλόνσο πέρασε σαν σίφουνας από το «Ντε Κάιπ», σαρώνοντας με 4-0 την απογοητευτική Φέγενορντ. 

Ο χορός των γκολ άνοιξε με τον Βιρτς μόλις στο πέμπτο λεπτό της αναμέτρησης. 

Το 0-2 ήρθε από τον Γκριμάλντο με τη συμπλήρωση μισής ώρας παιχνιδιού, ενώ έξι λεπτά αργότερα ο Βιρτς με το δεύτερο προσωπικό του τέρμα στο παιχνίδι ανέβασε το δείκτη του σκορ στο 0-3. 

Και λίγο πριν οι δύο ομάδες πάνε στα αποδυτήρια, η Λεβερκούζεν πέτυχε και τέταρτο τέρμα. Ο Γκριμάλντο εκτέλεσε φάουλ από τα αριστερά και ο Ταπσόμπα πήρε την κεφαλιά στο δεύτερο δοκάρι, με τη μπάλα να βρίσκει στον Τράουνερ μέσα στη μικρή περιοχή της Φέγενορντ και να καταλήγει στα δίχτυα της ομάδας του.

Στην επανάληψη δεν άλλαξε κάτι με την πρωταθλήτρια Γερμανίας να κάνει τρομερή αρχή στην κορυφαία διασυλλογική διοργάνωση. 

Απέδρασε από το Βελιγράδι η Μπενφίκα 

Η Μπενφίκα έχοντας βασικό τον Βαγγέλη Παυλίδη κατάφερε να περάσει νικηφόρα από το Βελιγράδι, επικρατώντας 2-1 του Ερυθρό Αστέρα. 

Τα γκολ για τους Πορτογάλους πέτυχαν οι Κρέμ Ακτούρκογλου (9΄) και Ορκούν Κεκτσιού (29΄), ενώ για τους γηπεδούχους μείωσε προσωρινά ο Φελίσιο Μίλσον (86΄). 



Ακολουθήστε τη σελίδα του metrosport.gr και στο google news

Μπείτε στην παρέα μας στο instagram

Κάντε like στη σελίδα μας στο facebook

Εγγραφείτε στο κανάλι του metrosport.gr και του Metropolis 95.5 στο youtube

Προτείνουμε
This page might use cookies if your analytics vendor requires them.