Παροξυσμός στην Χάιντουκ: Πολύ κοντά στο sold out για ΠΑΟΚ

Metrosport Team04 Αυγούστου 2023

Η υπόθεση «πρόκριση», σε πρώτη φάση τουλάχιστον, έκλεισε για τον ΠΑΟΚ χθες το βράδυ στα Ιεροσόλυμα. Πλέον, κοιτάει ήδη την επόμενη αντίπαλό του, Χάιντουκ, την οποία πρόκειται να αντιμετωπίσει για πρώτη φορά την Πέμπτη (10/08) στο «Πόλιουντ».

Με την ίδια ανυπομονησία περιμένει και η ομάδα της Κροατίας τους Θεσσαλονικείς, αφού οι οπαδοί της βρίσκονται σε ένα κλίμα... παροξυσμού, προκειμένου να εξασφαλίσουν ένα μαγικό χαρτάκι.

Μάλιστα, όπως αναφέρει η κροατική ιστοσελίδα index.hr η προπώληση των εισιτηρίων άρχισε στις 9 το πρωί της Παρασκευής, σχηματίστηκαν τεράστιες ουρές έξω από το γήπεδο της Χάιντουκ, αφού η σελίδα πωλήσεων των εισιτηρίων της Χάιντουκ δεν λειτουργεί. 

Παράλληλα, το sold out μοιάζει πολύ εύκολη υπόθεση για τους Κροάτες, με το ίδιο ρεπορτάζ να αναφέρει πως μέχρι το μεσημέρι δύσκολα θα υπάρχουν διαθέσιμα εισιτήρια.

Σημαντικό δεδομένο αποτελεί και το γεγονός πως η Χάιντουκ έχει αυτή τη στιγμή πάνω από 17.500 εισιτήρια διαρκείας για τη νέα σεζόν. 

Ένας αριθμός άνευ προηγουμένου στην πρόσφατη ιστορία του συλλόγου και από την στιγμή που το «Πόλιουντ» χωράει 33.987 θεατές είναι εύκολα κατανοητό πως ελάχιστα είναι τα διαθέσιμα εισιτήρια, αν συνυπολογίσει κανείς το γεγονός ότι θα υπάρχει και ένα σημείο του γηπέδου που θα φιλοξενηθούν οι φίλαθλοι του ΠΑΟΚ.

Ακολουθήστε τη σελίδα του metrosport.gr και στο google news.

Κάντε like στη σελίδα μας στο Facebook
Προτείνουμε
This page might use cookies if your analytics vendor requires them.