Παροξυσμός για τον «μικρό μάγο»

Γιώργος Καστάνης10 Ιουνίου 2024

Πολύ έντονα συναισθήματα, διακατέχουν εκατοντάδες χιλιάδες φιλάθλους του Πρωταθλητή Ελλάδας.

Χαρά, συγκίνηση, ανακούφιση, ενθουσιασμός, για την παραμονή του νεαρού μεσοεπιθετικού, μετά την κοινή απόφαση που έλαβαν οι Ιβάν Σαββίδης και Γιάννης Κωνσταντέλιας.

Ο χαρισματικός μεσοεπιθετικός, που έδειξε ορισμένες μόνο από τις μεγάλες δυνατότητές του, την σεζόν που ολοκληρώθηκε και βοήθησε αποφασιστικά για την κατάκτηση του πρωταθλήματος, δείχνει έτοιμος για το νέο μεγαλύτερο άλμα. Θέλει να συμβάλει, μαζί με όλη την ομάδα, σε μία ιστορική πρόκριση, στους νέους ομίλους του Champions League. Δικαιολογημένα, στις τάξεις των φιλάθλων του Πρωταθλητή επικρατεί παροξυσμός. Πολλοί ήταν εκείνοι που ρωτούσαν τις τελευταίες ώρες, πότε θα κυκλοφορήσουν τα εισιτήρια διαρκείας της νέας σεζόν.

Άμεσα αναμένονται οι ανακοινώσεις από την διοίκηση που προετοιμάζεται και δικαιολογημένα. Η παραμονή Κωνσταντέλια, μπορεί να οδηγήσει, πρακτικά, σε μία... απογείωση των διαρκείας. Την σεζόν που ολοκληρώθηκε είχαν πουληθεί 11.128. Ένας μικρός αριθμός για τα δεδομένα του μεγάλου ΠΑΟΚ. Τώρα όμως με το Πρωτάθλημα, την παραμονή του Ντέλια και τις κινήσεις που δρομολογούνται, ο κόσμος του Πρωταθλητή Ελλάδας, καλείται να συνεισφέρει πιο δυναμικά.

Ακολουθήστε τη σελίδα του metrosport.gr και στο google news

Μπείτε στην παρέα μας στο instagram

Κάντε like στη σελίδα μας στο facebook

Εγγραφείτε στο κανάλι του metrosport.gr και του Metropolis 95.5 στο youtube

Προτείνουμε
This page might use cookies if your analytics vendor requires them.