Παρίσι: Ομαδικός βιασμός ανήλικης από τρεις 15χρονους - Σοκάρουν οι απειλές των δραστών

Παναγιώτα Απέργη21 Ιουνίου 2024

Αποτροπιασμό προκαλεί ο ομαδικός βιασμός ενός 12χρονου κοριτσιού εβραϊκής καταγωγής στο Παρίσι, με δράστες τρεις εφήβους ηλικίας 15 ετών.

Σύμφωνα με τα γαλλικά Μέσα, η σεξουαλική επίθεση σε βάρος της ανήλικης σημειώθηκε το περασμένο Σάββατο, όταν το θύμα, που διαμένει στην Κουρμπεβουά, την πολυσύχναστη περιοχή που χαρακτηρίζεται από μεγαλειώδη σύγχρονα πολυώροφα κτήρια, στοχοποιήθηκε  λόγω της θρησκείας της.

Μάλιστα, ένας από τους τρεις δράστες φέρεται να ήταν πρώην φίλος του θύματος, που σχεδίαζε την εκδίκηση εναντίον της, αφού του... έκρυψε το γεγονός ότι ήταν Εβραία.

«Το θύμα είπε στην αστυνομία ότι τα αγόρια τη βίασαν, την απείλησαν οτι θα τη σκοτώσουν και της απηύθυναν αντισημιτικές ύβρεις κατά τη διάρκεια της επίθεσης το Σάββατο. Το κορίτσι στοχοποιήθηκε ειδικά για τη θρησκεία της», ανέφερε η εισαγγελία της Ναντέρ.

Αμέσως μετά τον ομαδικό βιασμό, οι δράστες προειδοποίησαν το κορίτσι να μην καταγγείλει το περιστατικό στις αρχές, ζητώντας της παράλληλα να τους πληρώσει 200 ​​ευρώ «αλλιώς κάτι κακό θα συνέβαινε σε εκείνη και την οικογένειά της».

Τελικά, δυο από τους δράστες, κατηγορήθηκαν για ομαδικό βιασμό σε ανήλικο κάτω των 15 ετών, βία και δημόσια προσβολή με κίνητρο τη θρησκεία, απειλές για θάνατο, απόπειρα εκβίασης και παράνομη εγγραφή ή μετάδοση σεξουαλικών εικόνων, ενώ το τρίτο αγόρι τοποθετήθηκε σε πρόγραμμα ειδικής αγωγής για συνδροή στο αποτροπιαστικό περιστατικό. 

Δείτε όσα είπε η γνωστή anchorwoman Laurence Ferrari: 


Προτείνουμε
This page might use cookies if your analytics vendor requires them.