Παρίσι: Λύκοι επιτέθηκαν σε 37χρονη ενώ έκανε τζόκινγκ!

Παναγιώτα Απέργη25 Ιουνίου 2024

Επίθεση από τρεις λύκοι σε ζωολογικό κήπο έξω από το Παρίσι δέχθηκε μια 37χρονη γυναίκα, την ώρα που έκανε τζόκινγκ.

Σύμφωνα με τα γαλλικά Μέσα, η άγρια επίθεση σημειώθηκε το πρωί της Κυριακής (23/6), όταν η γυναίκα, που διέμενε σε κατάλυμα στο πάρκο Thoiry, παρασύρθηκε στην κεντρική «ζώνη σαφάρι», η οποία προορίζεται για αυτοκίνητα.

Εκεί, ξαφνικά δέχτηκε επίθεση από τρεις αρκτικούς λύκους, με αποτέλεσμα να τραυματιστεί σοβαρά στον λαιμό, την πλάτη και το πόδι, με αποτέλεσμα να δίνει μέχρι σήμερα μάχη για να κρατηθεί στη ζωή της.

Όπως αποκάλυψε η γενική εισαγγελέας των Βερσαλλιών, Μαριβόν Καιγιμπότ, κατά πάσα πιθανότητα η γυναίκα πιστεύεται ότι βγήκε μόνη της για τζόκινγκ, αφήνοντας στο κατάλυμα με αισθητική σαφάρι την οικογένειά της. 

«Δεν είναι σαφές αν έκανε λάθος ή το μονοπάτι δεν ήταν ξεκάθαρα σημαδεμένο. Πρέπει να πέρασε από μια τάφρο και έναν ηλεκτρικό φράχτη που υποτίθεται ότι θα κρατούσε τα ζώα μέσα», δήλωσε εμφατικά η εισαγγελέας.

Μάλιστα, το θεματικό πάρκο φιλοξενεί περίπου 800 ζώα που επιτρέπεται να περιφέρονται ελεύθερα, ενώ οι επισκέπτες τα παρακολουθούν από την ασφάλεια των οχημάτων ή των καταλυμάτων τους. 

Αξίζει να σημειωθεί ότι ο ζωολογικός κήπος Thoiry ιδρύθηκε το 1968 από τον Πολ ντε λα Πανούζ, που αρχικά εφοδίασε τον ζωολογικό κήπο με 120 ζώα που είχε φέρει από την Κένυα, ενώ το 2018 τον πούλησε σε μια ομάδα επενδυτών.

Ακολουθήστε τη σελίδα του metrosport.gr και στο google news

Μπείτε στην παρέα μας στο instagram

Κάντε like στη σελίδα μας στο facebook

Εγγραφείτε στο κανάλι του metrosport.gr και του Metropolis 95.5 στο youtube

Προτείνουμε
This page might use cookies if your analytics vendor requires them.