Πάρις Χίλτον: Η σέξι φωτογράφιση με αποκαλυπτικά εσώρουχα

Metrosport Team05 Σεπτεμβρίου 2024

Η Πάρις Χίλτον εντυπωσιάζει με τη νέα σέξι φωτογράφισή της με άκρως αποκαλυπτικά εσώρουχα.

Η 43χρονη κληρονόμος ήταν εκθαμβωτική στην καμπάνια του Agent Provocateur πρωταγωνιστώντας στη συλλογή φθινόπωρο/χειμώνας 2024 της μάρκας.

Ο γνωστός φωτογράφος Greg Williams επιμελήθηκε τη φωτογράφιση της Πάρις Χίλτον για την εταιρεία εσωρούχων, στην οποία η 43χρονη πόζαρε δίπλα στο τζάκι και όχι μόνο.

Καθώς καθόταν στη θέση του οδηγού ενός vintage αυτοκινήτου, η Χίλτον φόρεσε ένα σέξι δαντελένιο σουτιέν με ασορτί εσώρουχα και καλτσοδέτες, μαζί με ένα κολιέ choker με μαργαριτάρια που έφερε τα αρχικά της μάρκας.

Για τη νέα αυτή καμπάνια η Πάρις Χίλτον δήλωσε: «Είναι ο απόλυτος φόρος τιμής στην εικονική θηλυκότητα. Η AP πάντα ενσάρκωνε την ενδυνάμωση και την κομψότητα για μένα και το να συμμετάσχω μαζί τους σε αυτόν τον εορτασμό της κληρονομιάς είναι τιμή».

Η creative director της εταιρείας, Sarah Shotton, τόνισε: «Για μένα είναι σέξι, τολμηρή και προκλητική. Είμαι μεγάλη θαυμάστρια της Πάρις. Της έφτιαξα μερικά εσώρουχα γάμου και ένα ειδικό κιμονό για εκείνη. Είναι ένα πραγματικό κορίτσι της AP».


Ακολουθήστε τη σελίδα του metrosport.gr και στο google news

Μπείτε στην παρέα μας στο instagram

Κάντε like στη σελίδα μας στο facebook

Εγγραφείτε στο κανάλι του metrosport.gr και του Metropolis 95.5 στο youtube

Προτείνουμε
This page might use cookies if your analytics vendor requires them.