Παρελθόν ο Δημήτρης Σπανός από τα Χανιά, πρώην του Ηρακλή στους υποψήφιους διαδόχους

Metrosport Team16 Οκτωβρίου 2024

Παρελθόν από τα Χανιά αποτελεί  και επίσημα ο Δημήτρης Σπανός. Ο έμπειρος προπονητής είχε υποβάλλει την παραίτησή του προ ημερών και μετά την εντός έδρας ήττα από τον Παναργειακό, με τους Κρητικούς να ανακοινώνουν σήμερα πως την έκαναν αποδεκτή.

Στην κορυφή της λίστας των υποψήφιων διαδόχων του Σπανού, φέρεται να είναι ο πρώην προπονητής του Ηρακλή, Σωκράτης Οφρυδόπουλος.

Αναλυτικά η ανακοίνωση της κρητικής ομάδας:

«Η ΠΑΕ ΧΑΝΙΑ ανακοινώνει την κοινή συναινέσει λύση της συνεργασίας με τον προπονητή, Δημήτρη Σπανό, έπειτα από την παραίτηση που υπέβαλλε και έγινε αποδεκτή από τη διοίκηση. Στο διάστημα των σχεδόν τεσσάρων μηνών στην ομάδα μας, εργάστηκε με ήθος, ευσυνειδησία και αξιοπρέπεια και φεύγει από τα Χανιά ως φίλος.

Επίσης, η ΠΑΕ ΧΑΝΙΑ ανακοινώνει την ολοκλήρωση της συνεργασίας με τον βοηθό προπονητή, Στέφανο Κρεμέζη, τον προπονητή τερματοφυλάκων, Αντώνη Παναγιωτόπουλο, καθώς και τον αναλυτή, Κώστα Τσαμανδούρα.

Ευχαριστούμε τον κ. Σπανό και τους συνεργάτες του για όσα προσέφεραν και τους ευχόμαστε καλή πορεία στη συνέχεια της καριέρας τους».


Ακολουθήστε τη σελίδα του metrosport.gr και στο google news

Μπείτε στην παρέα μας στο instagram

Κάντε like στη σελίδα μας στο facebook

Εγγραφείτε στο κανάλι του metrosport.gr και του Metropolis 95.5 στο youtube

Προτείνουμε
This page might use cookies if your analytics vendor requires them.