«Παρελθόν» από την Εθνική Παίδων ο Καλαμπόκης- Το αντίο της ΕΟΚ

Metrosport Team25 Αυγούστου 2024

Με ένα post στον επίσημο λογαριασμό του στο Facebook ο Γιάννης Καλαμπόκης ανακοίνωσε ότι αποχωρεί από τον πάγκο της Εθνικής Παίδων, αλλά και το αναπτυξιακό πρόγραμμα της ΕΟΚ, ευχαριστώντας τους πάντες για την συνεργασία. Σήμερα, λοιπόν, η Ομοσπονδία ήταν αυτή που έσπευσε με τη σειρά της να τον αποχαιρετήσει.

Πιο συγκεκριμένα, στην επίσημη ανακοίνωσή της η Ελληνική Ομοσπονδία μπάσκετ, αναφέρει: «Το ΔΣ της ΕΟΚ, ο πρόεδρος Βαγγέλης Λιόλιος και ο υπεύθυνος Εθνικών ομάδων, Δήμος Ντικούδης, εκφράζουν τις ευχαριστίες τους στον Γιάννη Καλαμπόκη, ο οποίος μετά από πολυετή παρουσία στις Εθνικές ομάδες αποφάσισε να αποχωρήσει.

Ο Γιάννης Καλαμπόκης πρόσφερε με συνέπεια και ηθικές αρχές της υπηρεσίες του, είχε ουσιαστική συμβολή στην πρόοδο και την υλοποίηση του αναπτυξιακού προγράμματος και ολοκλήρωσε την πορεία του με την απόλυτα θετική παρουσία της Εθνικής παίδων στο πρόσφατο Ευρωμπάσκετ.

Του ευχόμαστε καλή συνέχεια στην καριέρα του, με επιτυχίες στους στόχους που θα θέτει»


Διαβάστε αναλυτικά και την ανάρτηση του Γιάννη Καλαμπόκη που είχε προηγηθεί: «Ένας δεύτερος μα πολύ σημαντικός κύκλος στην Ελληνική Ομοσπονδία Καλαθοσφαίρισης κλείνει. Μετά τα τέσσερα χρόνια στην Εθνική Ανδρών, ακολούθησαν τρία συναρπαστικά χρόνια στο αναπτυξιακό πρόγραμμα και την Εθνική Παίδων που με γέμισαν με γνώση, εμπειρίες αλλά και συνεργασίες με σπουδαίες προσωπικότητες που τα έκαναν ακόμη πιο ενδιαφέροντα και ξεχωριστά.

Ευχαριστώ από καρδιάς τις διοικήσεις του κυρίου Βασιλακόπουλου και του κυρίου Λιόλιου για αυτή την ευκαιρία αλλά και όλα τα μέλη των διοικήσεων, προπονητές, παράγοντες, υπαλλήλους και φυσικά τους παίκτες που συνεργαστήκαμε αυτά τα επτά χρόνια.

Εις το επανιδείν».

Ακολουθήστε τη σελίδα του metrosport.gr και στο google news

Μπείτε στην παρέα μας στο instagram

Κάντε like στη σελίδα μας στο facebook

Εγγραφείτε στο κανάλι του metrosport.gr και του Metropolis 95.5 στο youtube


Προτείνουμε
This page might use cookies if your analytics vendor requires them.