Αποχώρηση στη Μάλμε: Έφυγε πριν τον ΠΑΟΚ ο στόπερ, Ντέρεκ Κορνέλιους

Metrosport Team04 Αυγούστου 2024

Στον δρόμο του ΠΑΟΚ για τα αστέρια του Champions League βρέθηκε η Μάλμε στον 3ο προκριματικό γύρο του Champions League, με τους Σουηδούς ωστόσο να αναμένεται να αντιμετωπίσουν τον «Δικέφαλο του Βορρά» χωρίς τον Ντέρεκ Κορνέλιους ο οποίος αποχώρησε από τον Σύλλογο.

Οι 43 εμφανίσεις του με τα 4 γκολ και 1 ασίστ έκαναν τη Μαρσέιγ να κάνει επίσημη κίνηση και να αποκτήσει τον 26χρονο κεντρικό αμυντικό που ξεκίνησε και φέτος φουριόζος τη σεζόν με 12 συμμετοχές, 2 γκολ και μια ασίστ.

Για τη μεταγραφή του ποδοσφαιριστή μίλησε ο Αθλητικός Διευθυντής της Μάλμε, Ντάνιελ Άντερσον, ο οποίος τόνισε, «Είδαμε μεγάλες δυνατότητες και καλές ευκαιρίες εξέλιξης στον Ντέρεκ όταν τον πήραμε. Σίγουρα έχει ανταποκριθεί σε αυτές τις προσδοκίες και συνέβαλε με πολλές δυνατές επιδόσεις όταν κερδίσαμε το πρωτάθλημα. Αυτό το επίπεδο κράτησε φέτος, ενώ υπήρξε έντονη επιθυμία από τον Ντέρεκ να δοκιμάσει τον εαυτό του σε ένα νέο περιβάλλον. Τώρα καταλήξαμε σε μια συμφωνία με την οποία είμαστε ευχαριστημένοι και του ευχόμαστε καλή επιτυχία στην Μαρσέιγ»

Ακολουθήστε τη σελίδα του metrosport.gr και στο google news

Μπείτε στην παρέα μας στο instagram

Κάντε like στη σελίδα μας στο facebook

Εγγραφείτε στο κανάλι του metrosport.gr και του Metropolis 95.5 στο youtube

Προτείνουμε
This page might use cookies if your analytics vendor requires them.