Παράσυρση 17χρονης: Ξέσπασε η μητέρα της Έμμας - «Έχουμε πιάσει πάτο»

Metrosport Team29 Ιουνίου 2024

Αποτροπιασμό έχουν προκαλέσει οι συνθήκες κάτω από τις οποίες έγινε το τροχαίο ατύχημα στη λεωφόρο Αθηνών με θύμα μια 17χρονη.

Αμέσως μετά τη σφοδρή παράσυρση, η 17χρονη κειτόταν αιμόφυρτη στην άσφαλτο, με όχημα να περνούν από δίπλα, αδιαφορώντας για το γεγονός ότι ένας άνθρωπος έχρηζε άμεσης βοήθειας.

Μιλώντας στην εκπομπή «Ακόμα δεν είδες τίποτα», η μητέρα της Έμμας, που παρασύρθηκε από οδηγό κι εγκαταλείφθηκε στο οδόστρωμα χάνοντας τόσο άδικα τη ζωή της, Κέλλυ Καμπάκη, τόνισε ότι ο κόσμος έχει πιάσει «πάτο».

«Όλος ο κόσμος είναι εξοργισμένος, απλώς εγώ συνδέομαι λίγο παραπάνω λόγω ότι το έζησα. Η αρχική μου πρόθεση ήταν να μην δω το βίντεο, όπως δεν έχω δει τις φωτογραφίες από το δικό μας τροχαίο. 

Νομίζω ότι έχουμε πιάσει πάτο, υπάρχει πιο κάτω; δεν ξέρω. Είναι τραγικό να βλέπεις έναν άνθρωπο κάτω στο δρόμο κι απλά να τον προσπερνάς. 

Αν ακούει ένας εισαγγελέας θα έπρεπε όλοι αυτοί οι άνθρωποι που προσπέρασαν το κορίτσι να κατηγορηθούν για εγκατάλειψη τροχαίου», επεσήμανε η μητέρα της Έμμας.

Ακολουθήστε τη σελίδα του metrosport.gr και στο google news

Μπείτε στην παρέα μας στο instagram

Κάντε like στη σελίδα μας στο facebook

Εγγραφείτε στο κανάλι του metrosport.gr και του Metropolis 95.5 στο youtube

Προτείνουμε
This page might use cookies if your analytics vendor requires them.