Παράσχος: «Θα γυρνούσα μόνο για τον Ηρακλή» - Τι είπε για Σαμάτα, Τζίμα και Άρη

Metrosport Team12 Ιουλίου 2024

Στο Metropolis 95.5 και στην εκπομπή «Στη Σέντρα» φιλοξενήθηκε ο Γιώργος Παράσχος, με τον πολύπειρο προπονητή να μιλάει αναφορικά με μία ενδεχόμενη επιστροφή του στους πάγκους και το ενδιαφέρον του Ηρακλή, την αγωνιστική εικόνα του ΠΑΟΚ, τις μεταγραφές που δεν έρχονται για τον Άρη αλλά και το Euro 2024.

Αρχικά ανέφερε για τον ίδιο: 

«Συνηθίσαμε στην... ξεκούραση, κάπου πρέπει να σταματάμε, είτε είσαι ποδοσφαιριστής , είτε προπονητής τα πολλά χρόνια δημιουργούν αντιπάθειες, με ενοχλούσε πάντα το ''άντε ρε κωλόγερε φτάνει''. Μέσα από τον χώρο του ποδοσφαίρου είδα ότι έλαβα έναν σεβασμό».

Για το ενδιαφέρον του Ηρακλή: «Ήταν μία ευκαιρία με τον Ηρακλή, μόνο για τον Ηρακλή θα γυρνούσα, αλλά έχω κάποια οικογενειακά προβλήματα και δεν μπορώ να επιστρέψω τους πάγκους. Παρά το προβλήματα που είχαμε με τον Μονεμβασιώτη, θα επέστρεφα στον πάγκο, είχαμε περάσει δύο χρόνια μαζί πολύ ωραία».

Για το θέμα του στράικερ στον ΠΑΟΚ:

 «Πρέπει να βρεις τον κατάλληλο, όλες οι ομάδες ψάχνουν έναν επιθετικό και δεν πρέπει να κάνεις λάθος. Ο ΠΑΟΚ καλά κάνει και περιμένει, από τη στιγμή που δεν υπάρχει κάτι που να καλύπτει τα θέλω, καλά κάνει και έχει αυτή τη στάση αναμονής, πρέπει να ρίξει όλο το βάρος εκεί. Στα δύσκολα, θα έχει έρθει ο επιθετικός».

Για τον Σαμάτα: «Μακάρι να βάζει γκολ κάθε εβδομάδα, αλλά είναι δύσκολο. Έχει ένα στυλ παιχνιδιού το οποίο ανοίγει διαδρόμους για τους συμπαίκτες του, αλλά δεν έχει το εύκολο γκολ».

Ενώ πρόσθεσε: «Μπορεί ο ΠΑΟΚ να διεκδικήσει πρόκριση στο Τσάμπιονς Λιγκ με Μπράντον και Σαμάτα, αλλά μετά θα χρειαστεί περεταίρω ενίσχυση».

Όσο για τον Άρη , σημείωσε: «Στον Άρη κοιτάνε πιο πολύ να φύγουν, παρά να έρθουν παίκτες, έχει μία κακή ησυχία που δημιούργεί ανυσηχία

Για το Euro 2024: «Πραγματικό φαινόμενο ο Γιαμάλ , είχε μία εντυπωσιακή εικόνα από τη Μπαρτσελόνα και τη συνέχισε και στο Euro 2024, αρπάζοντας την ευκαιρία που του δόθηκε από την πρώτη στιγμή. Για εμένα η Ισπανία ήταν η πιο σταθερή στη διοργάνωση και πιστεύω ότι αξίζει να κατακτήσει τον τίτλο».

Ενώ για τον Τζίμα, τόνισε: «Τα λίγα παιχνίδια που έπαιξε έδειξε ότι μπορούσε να μείνει στον ΠΑΟΚ, όσο περνούσαν τα παιχνίδια ήταν και καλύτερος».

Ακολουθήστε τη σελίδα του metrosport.gr και στο google news

Μπείτε στην παρέα μας στο instagram

Κάντε like στη σελίδα μας στο facebook

Εγγραφείτε στο κανάλι του metrosport.gr και του Metropolis 95.5 στο youtube

Προτείνουμε
This page might use cookies if your analytics vendor requires them.