Παράπονα Λουτσέσκου για διαιτησία: «Ο διαιτητής ήταν εδώ για να φέρει το ματς στα μέτρα της ισοπαλίας»

Metrosport Team17 Σεπτεμβρίου 2023

Παράπονα για τις διαιτητικές αποφάσεις έκανε ο Ραζβάν Λουτσέσκου μετά το τέλος της αναμέτρησης του ΠΑΟΚ με τον Άρη στο γήπεδο της Τούμπας στο πλαίσιο της 4ης αγωνιστικής του πρωταθλήματος της Super League 1. 

«Ως προπονητής κατανοώ τη δυσκολία του παιχνιδιού. Από μια πλευρά είμαι απογοητευμένος που δεν κερδίσαμε παρότι ελέγχαμε το παιχνίδι. Από την άλλη πλευρά πρέπει να σταθώ στην προσπάθεια των παικτών μου και το γεγονός ότι δεν επέτρεψαν στον Άρη να γίνει επικίνδυνος σε κανένα σημείο. 

 Είναι ένα παιχνίδι που από μία κατάσταση μπορεί να σκοράρεις ένα γκολ και να πάρεις τη νίκη. Θα ήθελα να σταθώ στο ότι ο διαιτητής δεν έδωσε δεύτερη κίτρινη κάρτα που είναι ένα μάθημα για το πώς δίνεται δεύτερη κίτρινη κάρτα και ο διαιτητής δίστασε να το δώσει. Ο διαιτητής ήταν εδώ για να φέρει το ματς στα μέτρα της ισοπαλίας. Λίγο πριν το φινάλε υπάρχει καθαρό φάουλ στον Ζίβκοβιτς, το οποίο εν δόθηκε. Δεν μπορώ να δικαιολογήσω το λόγο που δεν δόθηκαν οι φάσεις αυτές.

 Υπήρχαν και άλλες φάσεις που τα σφυρίγματα που θα έπρεπε να είναι διαφορετικά. Οι άλλοι θα πρέπει να εξετάσουν το πώς οι διαιτητές συμπεριφέρονται στον ΠΑΟΚ. Εμείς προχωράμε και πρέπει να προετοιμαστούμε για το παιχνίδι της Πέμπτης», τόνισε χαρακτηριστικά.

Ακολουθήστε τη σελίδα του metrosport.gr και στο google news

Κάντε like στη σελίδα μας στο Facebook

Προτείνουμε
This page might use cookies if your analytics vendor requires them.