Παραποιημένα γεγονότα και μισές αλήθειες στις διαρροές της ΑΕΚ για να φορτωθεί τα πάντα ο Λουτσέσκου

Κώστας Πετρωτός22 Οκτωβρίου 2024

Σε ένα μπαράζ επικοινωνιακών διαρροών έχει επιδοθεί η ΠΑΕ ΑΕΚ προκειμένου να αποδώσει απόλυτη ευθύνη για την ένταση στο φινάλε του ντέρμπι με τον ΠΑΟΚ στον Ραζβάν Λουτσέκου και να αποσιωπήσει την ευθύνη του Ερικ Λαμέλα και του βοηθού προπονητή, Ντάνιελ Βένγκα που η παράθεση των γεγονότων με χρονική σειρά αποδεικνύει ότι ήταν εκείνοι που προκάλεσαν την αντίδραση του προπονητή του ΠΑΟΚ.

Καταρχάς, λίγη ώρα μετά την λήξη του ματς, το Metropolis 95,5 δημοσίευσε-και στα social media-βίντεο που δείχνει ξεκάθαρα ότι στελέχη της ΑΕΚ ήταν εκείνα που πρώτα προκάλεσαν τον Ρουμάνο τεχνικό την ώρα που περπατούσε μέσα στον αγωνιστικό χώρο, έχοντας δίπλα τον Χρήστο Καρυπίδη και πλησιάζοντας παίκτες του για να τους συγχαρεί για την ισοπαλία. 

Ο Περέιρα είναι εκείνος που φαίνεται να πλησιάζει προς τον 55χρονο προπονητή και εκείνος που εν τέλει προκαλεί την ένταση, στην οποία ενεπλάκησαν και άλλα μέλη της ΑΕΚ.

Η διαρροή της ΑΕΚ προβλήθηκε κυρίως με μότο το «καταρρίπτονται όλα τα ψέματα του ΠΑΟΚ, οι εκθέσεις και οι κλήσεις σε απολογία τα λένε όλα», μόνο που ολόκληρη η αλήθεια είναι διαφορετική και φυσικά χαλά το «κιτρινόμαυρο» αφήγημα.

Το βασικότερο όλων είναι ότι ο Λουτσέσκου, όπως σωστά σημείωσε η ΠΑΕ ΠΑΟΚ, ΔΕΝ κλήθηκε σε απόλογία για τις χειρονομίες προς την κερκίδα, λίγο πριν μπει στην φυσούνα. Με βάση αυτά που αναφέρονται στο κατηγορητήριο, ο προπονητής του ΠΑΟΚ κλήθηκε, όπως σημειώνει και ο επικεφαλής της επικοινωνίας της ΠΑΕ ΠΑΟΚ, Κυριάκος Κυριάκος σε ανάρτησή του στο facebook «γιατί απάντησε στις έργω και λόγω εξυβρίσεις αυτών που τον έχουν στοχοποιήσει».

Η πλευρά της ΑΕΚ έφτασε στο σημείο να διαρρέει την έκθεση της Αστυνομίας για το επεισόδιο Λουτσέσκου-Λαμέλα στα αποδυτήρισ, εστιάζοντας μόνο στην αντίδραση του δεύτερου και όχι στην δράση του Αργεντινού που την προκάλεσε, κάτι που συνέβη και στην ένταση με τον Βένγκα.

 Ο Ερικ Λαμέλα έριξε ένα χανζαπλάστ κατάμουτρα στον Λουτσέσκου και εκείνος τον έφτυσε. Φυσικά, ο Ρουμάνος τεχνικός δεν κινδύνευσε με τραυματισμό από το χανζαπλάστ, από την άλλη, όμως, ούτε το φτύσιμο θα μπορούσε να κάνει ζημιά στον Αργεντινό. Μιλάμε, όμως, για προσβλητικές και απόλυτα καταδικαστέες πράξεις που και οι δύο πρέπει να πάρουν την προβολή που τους πρέπει και λογικά θα τιμωρηθούν ισομερώς από τον αθλητικό δικαστή.

Μένουμε στο κομμάτι των κατηγοριών που αφορούν στον Λουτσέσκου πολύ απλά γιατί είναι ξεκάθαρο ότι η ΑΕΚ θέλει να τα ρίξει όλα πάνω του τόσο για να «αθωώσει» τους δικούς της εμπλεκόμενους, όσο και για να δημιουργήσει πρόβλημα στον Ρουμάνο τεχνικό και τον ΠΑΟΚ.

Προτείνουμε
This page might use cookies if your analytics vendor requires them.