Παραολυμπιακοί Τόκιο: Εξασφάλισε μετάλλιο ο Πολυχρονίδης

Metrosport Team31 Αυγούστου 2021

Ραντεβού με το μετάλλιο έχει ο Γρηγόρης Πολυχρονίδης αύριο ( 1/9 ) στον τελικό του BOCCIA όπου θα πραγματοποιηθεί στις 09:05. με αντίπαλο τον Τσέχο Άνταμ Πέσκα!!! Ο Γρηγόρης γι ακόμη μία φορά κάνει περήφανη την Ελλάδα. Ο Έλληνας Παραολυμπιονίκης προκρίθηκε στον τελικό του μικτού ατομικού BC3.Ο Γρηγόρης Πολυχρονίδης πραγματοποίησε εξαιρετική εμφάνιση στον ημιτελικό κόντρα στον Σκοτ Μακ Κόουαν και πήρε τη νίκη στο τάι μπρέικ με. Ο Έλληνας αθλητής προηγήθηκε με 4-1 κατά τη διάρκεια του παιχνιδιού και ήταν σίγουρος για την νίκη αλλά ο Βρετανός μ΄ ένα 3-0 έστειλε τον αγώνα στο τάι μπρέικ. Ο Γρηγόρης Πολυχρονίδης έδειξε τα τεράστια ψυχικά αποθέματα του και κατάφερε τελικά να πάρει αυτός τη νίκη και την πρόκριση στον μεγάλο τελικό. Πριν ο τέσσερεις φορές Παραολυμπιονίκης, με sport assistant την Κατερίνα Πατρώνη, χωρίς να αντιμετωπίσει προβλήματα είχε νικήσει στα προημιτελικά 5-1 τον Ρώσο Λεγκοστάεφ και για τρίτη φορά στην καριέρα του, προκρίθηκε στην τετράδα του αγωνίσματος.

ΕΚΤΟΣ Ο ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΙΔΗΣ ΣΤΗ ΣΦΑΙΡΑ

Την έκτη θέση κατέλαβε ο Αθανάσιος Κωνσταντινίδης στον τελικό της σφαιροβολίας F32. Ο Έλληνας αθλητής είχε καλύτερη βολή στα 9.58 μ., επίδοση που τον κατέταξε έκτο.

 ΕΚΤΟΣ Ο ΚΩΣΤΑΚΗΣ ΣΤΑ 50μ ΠΡΟΣΘΙΟ


Την 6η θέση στον τελικό των 50μ. πρόσθιο SΒ2, κατέλαβε ο Γιάννης Κωστάκης. Η επίδοσή του στον τελικό του αγωνίσματος ήταν 1:08.73.

ΕΒΔΟΜΟΣ Ο ΠΑΠΑΓΓΕΛΗΣ, 11η Η ΕΛ ΛΑΤΙΦ ΣΤΗ ΠΟΔΗΛΑΣΙΑ

Την έβδομη θέση κατέλαβε ο Νίκος Παπαγγελής στην ατομική χρονομέτρηση στην ποδηλασία δρόμου κατηγορία C2. Ο Έλληνας αθλητής τερμάτισε σε χρόνο 37:55.05. Η Κατερίνα Ελ Λατίφ από την πλευρά της πήρε την 11η θέση στο αγώνισμα της ατομικής χρονομέτρησης ποδηλασίας κατηγορία Τ1-2. Η Ελληνίδα πρωταθλήτρια ολοκλήρωσε τον αγώνα της σε 58:13.66.

Προτείνουμε
This page might use cookies if your analytics vendor requires them.