Παραολυμπιακοί Αγώνες 2024: Στα ημιτελικά των 100μ με ατομικό ο Γκαβέλας

Παναγιώτα Χαλκιά04 Σεπτεμβρίου 2024

Στην ημιτελική κούρσα των 100 μ στην κατηγορία Τ11 και με νέο ατομικό ρεκόρ προκρίθηκε ο Νάσος Γκαβέλας στους Παραολυμπιακούς Αγώνες που διεξάγονται στο Παρίσι. 

Ο Έλληνας αθλητής με τον guide του, Γιάννη Νυφαντόπουλο, τερμάτισαν στην πρώτη θέση της δεύτερης προκριματικής σειράς με 11.16 και πήραν το εισιτήριο για τα ημιτελικά, τα οποία θα διεξαχθούν το βράδυ στις 21.58. Η επίδοση αυτή αποτελεί νέο ατομικό ρεκόρ για τον Έλληνα Παραολυμπιονίκη. 

Ο Γκαβέλας μετά το τέλος της κούρσας του υποστήριξε: «Ήταν μια πρωινή κούρσα. Μας ξύπνησαν στις έξι το πρωί και ήταν αρκετά νωρίς και έκανε και κρύο. Δεν με νοιάζει η φετινή επίδοση, δεν είναι το ζητούμενο. Το μεγάλο βήμα είναι απλά ο ημιτελικός. Σήμερα απλά τρέχουμε, αυριο ειναι ο μεγάλος στόχος. Ήρθαμε εδώ για να το υποστηρίξουμε». 

Από την πλευρά του ο Γιάννης Νυφαντόπουλος δεν έκρυψε την αισιοδοξία του και τόνισε: «Είμαστε σε αρκετά καλό επίπεδο, είμαι αισιόδοξος. Θα κάνουμε το επόμενο βήμα το απόγευμα και αύριο πάμε για πόλεμο».

Να θυμίσουμε ότι ο Γκαβέλας έχει κατακτήσει το χρυσό μετάλλιο στους Παραολυμπιακούς Αγώνες του Τόκιο και στοχεύει να βρεθεί ξανά στο βάθρο.

Ακολουθήστε τη σελίδα του metrosport.gr και στο google news

Μπείτε στην παρέα μας στο instagram

Κάντε like στη σελίδα μας στο facebook

Εγγραφείτε στο κανάλι του metrosport.gr και του Metropolis 95.5 στο youtube

Προτείνουμε
This page might use cookies if your analytics vendor requires them.