Άφαντος για 3η ημέρα ο οδηγός της μαύρης Mercedes που χτύπησε 17χρονη

Metrosport Team28 Ιουνίου 2024

Άφαντος παραμένει για 3η ημέρα ο οδηγός της μαύρης Mercedes που χτύπησε τη 17χρονη στη Λεωφόρο Αθηνών.

Η Ελληνική Αστυνομία προσπαθεί μέσα από τις κάμερες τις περιοχής να ταυτοποιήσει το όχημα που χτύπησε το νεαρό κορίτσι ενώ βρίσκονταν αβοήθητο στην άσφαλτο.

Συνεχίζεται για τρίτη ημέρα η αναζήτηση του οδηγού του ΙΧ αυτοκινήτου ο οποίος παρέσυρε και εγκατέλειψε την 17χρονη στη Λεωφόρο Αθηνών, την ώρα που το νεαρό κορίτσι βρίσκονταν αβοήθητο στην άσφαλτο.

Η κατάσταση της υγείας της παραμένει κρίσιμη και νοσηλεύεται στο νοσοκομείο Αττικόν με τραύματα σε κεφάλι, θώρακα και πλευρά, σύμφωνα με το Mega, ενώ οι γιατροί δίνουν μάχη για να την κρατήσουν στη ζωή.

Όπως σημείωσε στο Mega ο επίτιμος πρόεδρος Ένωσης Αστυνομικών Υπαλλήλων ΝΑ Αττικής, Γιώργος Καλλιακμάνης, προκύπτει η πληροφορία από αυτόπτη μάρτυρα ότι εκτός από το πρώτο ΙΧ που παρέσυρε και παράτησε τη 17χρονη και ένα δεύτερο όχημα χτύπησε την κοπέλα την ώρα που βρίσκονταν αβοήθητη στο οδόστρωμα.

Αυτό το δεύτερο όχημα είναι μια μαύρη Mercedes που φαίνεται και στο βίντεο ντοκουμέντο να εγκλωβίζει την κοπέλα. Στη συνέχεια ο οδηγός κάνει όπισθεν για να την απεγκλωβίσει.

Ακολουθήστε τη σελίδα του metrosport.gr και στο google news

Μπείτε στην παρέα μας στο instagram

Κάντε like στη σελίδα μας στο facebook

Εγγραφείτε στο κανάλι του metrosport.gr και του Metropolis 95.5 στο youtube

Προτείνουμε
This page might use cookies if your analytics vendor requires them.