Παραλίγο νέα «στραβή» του Παναθηναϊκού, γιούχα στο φινάλε! (vids)

Metrosport Team25 Αυγούστου 2024

Ο Παναθηναϊκός μπορεί να προχώρησε σε αρκετές μεταγραφές, αλλά μέχρι στιγμής προβληματίζει με τις εμφανίσεις του.

Οι πράσινοι παραλίγο να μείνουν στο 0-0 με τον Λεβαδειακό στο ΟΑΚΑ, για την 2η αγωνιστική της Super League, λίγες ημέρες πριν την κρίσιμη ρεβάνς με την Λανς για τα πλέι οφ του Conference League.

Οι φιλοξενούμενοι άντεξαν μέχρι το 7ο λεπτό των καθυστερήσεων. Σε εκείνο το χρονικό σημείο, μετά από γέμισμα του Μλαντένοβιτς, ο Τετέ πήρε την κεφαλιά, ο Γκροφ βρήκε τη μπάλα και την έστειλε στο δοκάρι και ο επερχόμενος Σπόραρ από κοντά σκόραρε, γράφοντας το τελικό 1-0.

Ο επιθετικός του Παναθηναϊκού, πρέπει να σημειωθεί, ότι δεν πανηγύρισε το τέρμα, ενώ μετά το σφύριγμα της λήξης ακολούθησαν αποδοκιμασίες από τον κόσμο που βρέθηκε στις κερκίδες.

Οι συνθέσεις των δύο ομάδων:

Παναθηναϊκός: Ντραγκόφσκι, Βαγιαννίδης, Σένκεφελντ, Γεντβάι, Μαξ (71' Μλαντένοβιτς), Μαξίμοβιτς, Τσέριν (76' Αράο), Πελίστρι (59' Σπόραρ), Μπακασέτας (59' Τζούριτσιτς), Μαντσίνι (59' Τετέ), Γερεμέγεφ.

Λεβαδειακός: Γκροφ, Τσάπρας, Παπαδόπουλος, Μπάλτσι, Βήχος, Πλέγας (78' Μεχία), Κωστή (60' Λαμαράνα), Πεντρόσο (78' Ρομο), Γιαννιώτας (83' Γιόκε), Όζμπολτ (60' Συμελίδης), Κάσσος.

Ακολουθήστε τη σελίδα του metrosport.gr και στο google news

Μπείτε στην παρέα μας στο instagram

Κάντε like στη σελίδα μας στο facebook

Εγγραφείτε στο κανάλι του metrosport.gr και του Metropolis 95.5 στο youtube

Προτείνουμε
This page might use cookies if your analytics vendor requires them.