Ο Ανρί παραιτήθηκε από την εθνική ελπίδων της Γαλλίας

Metrosport Team19 Αυγούστου 2024

Ο Τιερί Ανρί παραιτήθηκε από τη θέση του, ως προπονητής της Εθνικής Γαλλίας . Μετά από άλλη μια περίοδο ως βοηθός προπονητή της εθνικής ομάδας του Βελγίου, ο θρύλος της Άρσεναλ και της Μπαρτσελόνα προσλήφθηκε τον Αύγουστο του 2023 και έφερε τον πρώην συμπαίκτη του Γκαέλ Κλίσι ως βοηθό προπονητή στην ολυμπιακοί ομάδα της Γαλλίας.

 Ο Ανρί ήταν επικεφαλής της Γαλλικής ομάδας στους Ολυμπιακούς Αγώνες το καλοκαίρι και κατέκτησε ένα ασημένιο μετάλλιο χάνοντας από την Ισπανία στον τελικό της διοργάνωσης.

Είχε συμβόλαιο μέχρι τον Ιούνιο του 2025, αλλά τη Δευτέρα το FFF ανακοίνωσε ότι η συμφωνία του Ανρί  είχε τερματιστεί για «δικούς του λόγους». «Εκ μέρους του FFF, θα ήθελα να ευχαριστήσω τον Τιερί Ανρί για όλη τη δουλειά που έχει επιτύχει ως επικεφαλής των ομάδων Espoirs και Olympiques», δήλωσε ο πρόεδρος της FFF, Ντιαλό.

 Επίσης συμπλήρωσε «Λυπούμαστε προφανώς για αυτήν την απόφαση γιατί ο Τιερί Ανρί κατάφερε να πετύχει τους στόχους που του είχαν τεθεί κερδίζοντας ένα ασημένιο μετάλλιο στους Ολυμπιακούς Αγώνες του Παρισιού, 40 χρόνια μετά το Ολυμπιακό μετάλλιο στο Λος Άντζελες».

Ακολουθήστε τη σελίδα του metrosport.gr και στο google news

Μπείτε στην παρέα μας στο instagram

Κάντε like στη σελίδα μας στο facebook

Εγγραφείτε στο κανάλι του metrosport.gr και του Metropolis 95.5 στο youtube

Προτείνουμε
This page might use cookies if your analytics vendor requires them.