Ο Κλάτενμπεργκ παραιτήθηκε από τη Νότιγχαμ Φόρεστ

Metrosport Team03 Μαΐου 2024

Εξελίξεις σημειώθηκαν στη Νότιγχαμ Φόρεστ, αφού ο Μαρκ Κλάτενμπεργκ παραιτήθηκε από τη θέση του ως σύμβουλος διαιτησίας του βρετανικού συλλόγου.

Ο πρώην αξιωματούχος της Premier League , ανέλαβε τον ρόλο τον Φεβρουάριο, αλλά αποφάσισε να παραιτηθεί αφού παραδέχτηκε ότι θα γινόταν «περισσότερο εμπόδιο παρά βοήθεια» για τον σύλλογο. Προσλήφθηκε για να βοηθήσει τους παίκτες και το προσωπικό να κατανοήσουν καλύτερα τη λειτουργία του VAR και τον τρόπο λήψης των αποφάσεων, αλλά η παρουσία του έχει προκαλέσει μόνο πονοκέφαλο στον σύλλογο μετά από μια σειρά αμφιλεγόμενων δηλώσεων που έκανε η Φόρεστ μετά την ήττα της από την Έβερτον τον περασμένο μήνα.

«Προσέφερα τις υπηρεσίες μου με καλή πίστη και όσο καλύτερα μπορούσα, με την ελπίδα ότι η εμπειρία μου ως διαιτητής θα βοηθούσε την Νότιγχαμ να καταλάβει πως οι σημαντικές αποφάσεις σε μία αναμέτρηση από τους διαιτητές σχετίζονται με την λειτουργία του VAR.

Ωστόσο, είναι ξεκάθαρο πλέον ότι η ύπαρξη και η απόδοση αυτών των συγκεκριμένων συμβουλευτικών υπηρεσιών έχει προκαλέσει μεγάλη ένταση μεταξύ της Νότιγχαμ και άλλων παραγόντων, σε σημείο που αποτελεί πλέον περισσότερο εμπόδιο, παρά όφελος για την ομάδα.

Επίσης οδήγησε σε μερικές ανελέητες προσωπικές επιθέσεις σε εμένα προσωπικά από διάφορα μέσα και παράγοντες. Δεν είχα προβλέψει τέτοιες απαράδεκτες αντιδράσεις, αφού πιστεύω ειλικρινά ότι υπάρχει θέση για έναν αντίστοιχο ρόλο στο μοντέρνο ποδόσφαιρο.

Είμαι ευγνώμων στην Νότιγχαμ και τους εύχομαι ότι καλύτερο για το υπόλοιπο της σεζόν, ήταν τιμή μου»

Ακολουθήστε τη σελίδα του metrosport.gr και στο google news

Μπείτε στην παρέα μας στο instagram

Κάντε like στη σελίδα μας στο facebook

Εγγραφείτε στο κανάλι του metrosport.gr και του Metropolis 95.5 στο youtube

Προτείνουμε
This page might use cookies if your analytics vendor requires them.