Παραίτηση-βόμβα από το Mega: Όλο το παρασκήνιο

Metrosport Team20 Οκτωβρίου 2023

Μία, όχι και τόσο ξαφνική, παραίτηση καθώς είχε υποβληθεί από τον Σεπτέμβριο, έγινε στο Mega με τη δημοσιογράφο και παρουσιάστρια Μπάγια Αντωνοπούλου να αποτελεί πλέον παρελθόν από τον σταθμό.

Σύμφωνα με το ρεπορτάζ της Τίνας Μεσσαροπούλου για το Happy Day, η Μπάγια Αντωνοπούλου αισθάνθηκε πολύ άβολα όταν βγήκε το δελτίο Τύπου για την καλοκαιρινή της εκπομπή Κοινωνία Ώρα Mega μαζί με τον Νικήτα Κορωνάκη, επειδή το όνομά της δεν υπήρχε πουθενά.

Εκτός από το όνομά της δεν υπήρχαν ούτε φωτογραφίες με την ίδια στο δελτίο τύπου της εκπομπής διαταράσσοντας έτσι τις σχέσεις της με τον Διευθυντή Ειδήσεων και Ενημέρωσης του Mega.

Η Μπάγια Αντωνοπούλου υπόβαλλε την παραίτησή της στο κανάλι από τον Σεπτέμβριο εκφράζοντας έτσι τη δυσαρέσκειά της, η οποία όμως παραίτηση δεν έγινε δεκτή.Η διοίκηση του καναλιού, όχι ο διευθυντής Ειδήσεων, της έδωσε κάποιες εναλλακτικές, με την πιο σημαντική από αυτές να ήταν η μετακίνησή της στο διαδικτυακό κανάλι One, του ίδιου ομίλου, κάτι το οποίο δεν αποδέχτηκε η Μπάγια Αντωνοπούλου κι έτσι τελικά ο σταθμός έκανε δεκτή την παραίτησή της.

«Μήπως υπήρξε κάποιο λάθος; Κάποια παρανόηση; Το να σε αποκλείσει κάποιος έναντι των υπολοίπων ενώ είσαι ισότιμο μέρος μίας ομάδας, ακόμα και αν κάποιος δε σε συμπαθεί, είναι σαν να προκαλεί τα σχόλια» αναρωτήθηκε η Σταματίνα Τσιμτσιλή.

Παρότι τυπικά η δημοσιογράφος παραιτήθηκε, τελικά πήρε την αποζημίωση για την αποχώρησή της από το κανάλι.

Προτείνουμε
This page might use cookies if your analytics vendor requires them.