Καραγιαννίδης: «Θέσαμε υψηλούς στόχους ως νέα διοίκηση του συνδέσμου διαιτητών» (pics)

Χρήστος Λιάπης01 Οκτωβρίου 2024

Εγινε ο καθιερωμένος αγιασμός του Συνδέσμου διαιτητών ποδοσφαίρου Θεσσαλονίκης στα γραφεία του Συνδέσμου για τη νέα αγωνιστική περίοδο που έχει ήδη ξεκινήσει.

Ο γενικός γραμματέας του συνδέσμου διαιτητών ποδοσφαίρου Θεσσαλονίκης Κωνσταντίνος Καραγιαννίδης στην ομιλία του αναφέρθηκε στο έργο της νέας διοίκησης στο μικρό χρονικό διάστημα που ασκεί τα καθήκοντα της, αλλά και για τη συνέχεια: «Σας καλωσορίζουμε στο σπίτι του διαιτητή στο σύνδεσμο διαιτητών ποδοσφαίρου Θεσσαλονίκης στον ετήσιο αγιασμό για την αγωνιστική περίοδο 2024-25. Να ευχαριστήσω όλους τους επισήμους προσκεκλημένους για την παρουσία τους καθώς και τους συναδέλφους διαιτητές εν ενεργεία και μη οι οποίοι πραγματικά κατέκλεισαν την αίθουσα.

 Από τον περασμένο Ιούνιο μετά τις αρχαιρεσίες και τις εκλογές αναλάβαμε ως νέο διοικητικό συμβούλιο τις τύχες της διαιτησίας της Θεσσαλονίκης με μπροστάρη τον πρόεδρό μας Κωστουδη Χαράλαμπο και θέσαμε υψηλούς στόχους ήδη από την επόμενη μέρα κιόλας της ανάληψης των καθηκόντων μας. 

Ενδεικτικά να αναφέρω ότι ψάξαμε και βρήκαμε χορηγούς ούτως ώστε οι διαιτητές μας στα αγωνιστικά τεστ να είναι ντυμένοι ομοιόμορφα όπως και η αύξηση στα εξοδολόγια μετά από 20 χρόνια. Σε λίγες μέρες ο σύνδεσμος σε συνεργασία με την ΕΠΣΜ θα προκηρύξει και την καινούργια σχολή διαιτησίας. Πρέπει να δώσουμε το κίνητρο σε όλους τους νέους αθλητές και, μη να γραφτούν και να παρακολουθήσουν τα μαθήματα γράφοντας στις εξετάσεις και παίρνοντας το πτυχίο να ονομαστούν διαιτητές. Τέλος να αναφέρω την άριστη συνεργασία που έχουμε με την ΕΠΣΜ όπως όλα αυτά τα χρόνια. 

Να ευχηθώ σε όλους τους συντελεστές των αγώνων μία καλή χρονιά με υγεία μακριά από βία και χωρίς τραυματισμούς»






Ακολουθήστε τη σελίδα του metrosport.gr και στο google news

Μπείτε στην παρέα μας στο instagram

Κάντε like στη σελίδα μας στο facebook

Εγγραφείτε στο κανάλι του metrosport.gr και του Metropolis 95.5 στο youtube

Προτείνουμε
This page might use cookies if your analytics vendor requires them.