Παραίτηση Γραμμέλη: Γιατί ο ΑΝΤ1 προσπαθεί να τη μεταπείσει

Metrosport Team15 Οκτωβρίου 2024

Τροφή στις φήμες που τη θέλουν εκτός «Πρωινού» φαίνεται πως έδωσε η απουσία της Αφροδίτης Γραμμέλη το πρωί της Δευτέρας (14/10) από την εκπομπή.

Σύμφωνα με το ρεπορτάζ της εκπομπής «Happy Day», η Αφροδίτη Γραμμέλη θα επιστρέψει κανονικά στην εκπομπή, αν και η χθεσινή της απουσία δεν οφείλεται σε αρρώστια, όπως ισχυρίστηκε ο Γιώργος Λιάγκας.

Όπως λέγεται, το περιστατικό που συνέβη με τον Γιώργο Λιάγκα ήταν η σταγόνα που ξεχείλισε το ποτήρι, καθώς όλο το προηγούμενο διάστημα υπήρξαν διάφοροι καβγάδες, για διάφορα θέματα.

«Αυτό πολλές φορές δημιούργησε ένα αίσθημα που δεν άρεσε στην Αφροδίτη. Σύμφωνα με το ρεπορτάζ, έχει όντως υποβάλλει την παραίτησή της από τον ΑΝΤ1. Δεν έχει γίνει δεκτή, προσπαθούν από το κανάλι να τη μεταπείσουν, να μη φύγει. Τουλάχιστον να μη φύγει τώρα που το κλίμα είναι βαρύ και μουδιασμένο στον ΑΝΤ1.

Τα πράγματα δεν είναι εύκολα ούτε για τον Λιάγκα ούτε για την εκπομπή. Υπάρχουν θέματα με τους διαφημιστές, με τους καλεσμένους... Ξέρω ότι όλο αυτό που έγινε στοίχισε και στην Αφροδίτη και στους υπόλοιπους συνεργάτες», είπε μεταξύ άλλων η Τίνα Μεσσαροπούλου.

Ακολουθήστε τη σελίδα του metrosport.gr και στο google news

Μπείτε στην παρέα μας στο instagram

Κάντε like στη σελίδα μας στο facebook

Εγγραφείτε στο κανάλι του metrosport.gr και του Metropolis 95.5 στο youtube

Προτείνουμε
This page might use cookies if your analytics vendor requires them.