Παραδείγματα για ανατέλλοντες αστέρες του ΠΑΟΚ!

Αρις Νικολάκης15 Ιουλίου 2023

Λόγια επιφανούς… Επιφανέστατου ανδρός. Λόγια λάμψης. Λάμψη η οποία οδηγεί - υπό το πνεύμα «τ'αγαθά κόποις κτώνται» – στον δρόμο προς την κορυφή…

Ο Γιώργος Κούδας, περί ου ο λόγος, φρόντισε για πολλοστή φορά, να προσφέρει τα φώτα του στους ανατέλλοντες αστέρες του ΠΑΟΚ. «Να δουλεύουν. Να κλείνουν αυτιά και μάτια. Να μην παρασύρονται από … Σειρήνες. ‘Έτσι έφθασε ο Οδυσσέας στην Ιθάκη του. Δεν είναι μόνον το χρήμα στη ζωή»!

Κακό του κεφαλιού όσων δεν καταστούν τα λόγια του «μεγαλέξανδρου»… φάρο στην πορεία τους μέσα κι έξω από τα γήπεδα. Κωνσταντέλιας, Κουλιεράκης, Τζίμας… Οι τελευταίως ανατέλλοντες αστέρες του ΠΑΟΚ είναι τυχεροί. Ανδρώνονται σε μία ομάδα η οποία κτίσθηκε με αρχές κι αξίες τις οποίες εκφράζει ο Γιώργος Κούδας, ο Κώστας Ιωσηφίδης κι εξέφραζε ο ανεπανάληπτος «καίσαρας» , ο Σταύρος Σαράφης Κι όλα τα αυτά τα παιδιά είχαν κι έχουν την πολυτέλεια να τους ακούν και να τους βλέπουν δίπλα τους!

Μέγιστο προνόμιο στη ζωή τους. Θα το αφήσουν, να πάει χαμένο; Κακό του κεφαλιού τους. Επιμένουμε εμείς…

Ως εκ τούτων οφείλουν κυρίως, οι οικογένειες των ανατελλόντων αστέρων του ΠΑΟΚ, να διαμορφώσουν το κατάλληλο περιβάλλον για το μεσουράνημα τους. Ναι, παίζει ρόλο η διαχείριση αυτών των χαρισματικών παιδιών από τον ΠΑΟΚ. Αυτή είναι το «άλφα» των προοπτικών τους. Ναι, δε λέμε αλλά… Δεν είναι το «ωμέγα»!

Από το «άλφα» μέχρι το «ωμέγα» είναι η …διαχείριση από τις οικογένειες τους. Η αξιοποίηση τους με σωφροσύνη και σύνεση στο στενό τους περιβάλλον. Γι’ αυτό κι εμείς θεωρούμε πως δεν αρκεί τα λόγια του επιφανέστατου ανδρός να εισακουσθούν από τους ανατέλλοντες αστέρες του ΠΑΟΚ. Θεωρούμε πως πρέπει να εισακουσθούν κι από τις οικογένειες τους. Προς κοινό όφελος. Με την καλή έννοια βεβαίως, βεβαίως.

Κλείνοντας, παραπέμπουμε και πάλι σε δεδομένα επί του σημερινού μας θέματος. Σε παίκτες οι οποίοι ανέτειλαν αλλά είτε δε μεσουράνησαν, είτε προσγειώθηκαν ανώμαλα! Κι ουχί παίκτες του ΠΑΟΚ μόνον αλλά κι άλλων ομάδων. Αυτοί πρέπει να είναι παραδείγματα προς αποφυγή για τους ανατέλλοντες αστέρες της εποχής…

ΥΓ : Φυσικά, ο Κωνσταντίνος Αμοιρίδης αποτελεί έναν από τους «κίονες», τους σύγχρονους παράγοντες του ΠΑΟΚ, οι οποίοι τον στηρίζουν. Και δεν χρειαζόμαστε εμείς, για να το καταστήσουμε σαφές αυτό. Το κατέστησε ήδη με παρέμβαση του, για τον σημαντικότατο στυλοβάτη του Ερασιτέχνη, ο εμβληματικός Σύνδεσμος του ΠΑΟΚ, ο θρυλικός «Θ 4»…

Κι ευτυχώς εκείνη η βαρυσήμαντη παρέμβαση (δίχως ουσιαστικά να μετρά η αιτία αλλά η έκφραση στήριξης) για τον Κωνσταντίνο Αμοιρίδη αποκατέστησε μια αδικία. Είναι αδικία – βλέπετε – να μην εκτιμάται και συνάμα να μην υπερτιμάται το έργο του στον Ερασιτέχνη. Τούτο δε, εξαιτίας της ξεχωριστής ταπεινότητας του επιτυχημένου μεγαλοεπιχειρηματία. Δείγμα της προσωπικότητας του Κωνσταντίνου Αμοιρίδη.Αν και προσφέρει λάμψη στον ΠΑΟΚ… Αυτό το χάρισμα του, η ταπεινότητα του, τον κρατά στην σκιά του ΠΑΟΚ!

Ευτυχώς λοιπόν, υπάρχουν «αιμοδότες» όπως ο Κωνσταντίνος Αμοιρίδης. Κι ο οργανισμός του ΠΑΟΚ σφύζει από υγεία. Ευτυχώς…

Ακολουθήστε τη σελίδα του metrosport.gr και στο google news

Κάντε like στη σελίδα μας στο facebook

Προτείνουμε
This page might use cookies if your analytics vendor requires them.