Παππάς σε ΝΔ: «Κυβέρνηση της συμφοράς, πετάτε χαρταετό»

Metrosport Team18 Αυγούστου 2024


O Νίκος Παππάς απάντησε στην ανακοίνωση της ΝΔ που ζητούσε την αποπομπή του με αφορμή χαρακτηρισμούς του για αστυνομικούς, μετά από καταγγελία της Ένωσης Αστυνομικών.

Ο ευρωβουλευτής και πρώην αθλητής έδωσε τη δική του απάντηση στην ανακοίνωση της Νέας Δημοκρατίας, μέσω story στο Instagram.

Συγκεκριμένα, αναφέρει:

«Βλέποντας την κυβέρνηση της συμφοράς να έχει τόσο άμεσα αντανακλαστικά σε μια προσπάθεια μικροπολιτικής αντιπαράθεσης και αλλαγή της ατζέντας από τις πυρκαγιές και βγάζοντας ανακοίνωση εναντίον μου, αναρωτιέμαι μήπως θα ήταν καλύτερο να είχε τέτοια αμεσότητα την προηγούμενη εβδομάδα που σχεδόν κάηκε η μισή Αττική. Τέλος πάντων.


Από εκεί και πέρα σέβομαι και αναγνωρίζω τα σώματα ασφαλείας το γνωρίζουν και οι ίδιοι σε κατ’ ιδίαν συζητήσεις που έχουμε κάνει. Αλλά δεν δέχομαι από κανένα ακροδεξιό τρολ, από κανένα φασιστάκο να με απειλεί και να προσβάλει εμένα και την οικογένειά μου. Θα απαντάω πάντα στο ίδιο ύφος δεν αναιρεί η θέση του ευρωβουλευτή που έχω, τις αξίες και την προσωπικότητά μου. Καλό θα ήταν εκεί στο Μαξίμου να ασχοληθείτε με πιο σοβαρά θέματα ο κόσμος καίγεται, πεθαίνει, μένει στο δρόμο και εσείς πετάτε χαρταετό».

Ακολουθήστε τη σελίδα του metrosport.gr και στο google news

Μπείτε στην παρέα μας στο instagram

Κάντε like στη σελίδα μας στο facebook

Εγγραφείτε στο κανάλι του metrosport.gr και του Metropolis 95.5 στο youtube


Προτείνουμε
This page might use cookies if your analytics vendor requires them.