Παπάζογλου: «Ξέρει από πίεση και πρωταθλητισμό ο Σαμάτα, έχει το εύκολο γκολ»

Metrosport Team17 Ιουλίου 2023

Στο Metropolis 95.5 και στην εκπομπή «Στη Σέντρα» φιλοξενήθηκε ο Θανάσης Παπάζογλου, με τον πρώην ποδοσφαιριστή του ΠΑΟΚ να μιλάει για το νέο μεταγραφικό απόκτημα των «ασπρόμαυρων» , Αλί Σαμάτα, με τον οποίο συνυπήρξαν στο Βέλγιο όταν ο ένας αγωνιζόταν στη Γκενκ και ο άλλος στην Κορτραϊκ , σημειώνοντας πως ο Τανζανός είναι ένας επιθετικός με εύκολο γκολ που δεν δημιουργεί προβλήματα γνωρίζοντας από πρωταθλητισμό.

Αρχικά ανέφερε : «Είχαμε παίξει αντίπαλοι στο Βέλγιο, έκανε τότε τη διαφορά, πολλά γκολ σε μία ομάδα με απαιτήσεις, με κόσμο και στόχο τον πρωταθλητισμό και έχει όλα τα στοιχεία που θα ήθελε ο ΠΑΟΚ. Βρίσκεται σε μία καλή ηλικία ποδοσφαιρικά, μετά το Βέλγιο πήγε στη Φενέρ, κάτι που τον κράτησε σε υψηλό επίπεδο, αλλά μένει να φανεί σε τι κατάσταση είναι. Ξέρει πως είναι να αγωνίζεται μπροστά σε ένα απαιτητικό κοινό και δεν θα του δημιουργήσει κάποιο πρόβλημα στην προσαρμογή του».

Για να προσθέσει: «Ο ΠΑΟΚ παίζει για τον επιθετικό και ο Σαμάτα είναι ένας επιθετικός με εύκολο γκολ , είναι μία καλή κίνηση για έναν παίκτη που σκοράρει είτε με τα πόδια είτε με το κεφάλι. Το γκολ είναι και θέμα και ρυθμού οπότε ελπίζω να το βρει αυτό και να δείξει εντός αγωνιστικού χώρου την αξία του».

Για τον χαρακτήρα του: «Είναι ένας παίκτης που δεν δίνει δικαίωμα, κοιτάει το αγωνιστικό κομμάτι, δεν θυμάμαι έναν παίκτη που δημιουργεί προβλήματα και η μόνη του δουλειά είναι να παίζει ποδόσφαιρο».

Ενώ υπογράμμισε για τον 30χρονο Τανζανό: «Μπορεί να δει τον ΠΑΟΚ σαν μία πρόκληση στην καριέρα του για να φτάσει στο επίπεδο στο οποίο βρισκόταν. Εγώ όταν άκουσα το όνομα του για τον ΠΑΟΚ είπα ότι είναι μία καλή κίνηση για την ομάδα».

Ακολουθήστε τη σελίδα του metrosport.gr και στο google news.

Κάντε like στη σελίδα μας στο Facebook
Προτείνουμε
This page might use cookies if your analytics vendor requires them.