Παπάζογλου: «Θέλει χρόνο ο Τσαλόφ, ακόμα απορώ πως ο Σαμάτα δεν βρήκε τον εαυτό του - Τανκ ο Ιωαννίδης»

Metrosport Team17 Σεπτεμβρίου 2024

Στο Metropolis 95.5 και στην εκπομπή «Στη Σέντρα» φιλοξενήθηκε ο Θανάσης Παπάζογλου, με τον πρώην επιθετικό των ΠΑΟΚ και Άρη να μιλάει αναφορικά με την παρουσία του Φεντόρ Τσαλόφ στο πρώτο χρονικό διάστημα του στον Δικέφαλο , ενώ μίλησε με τα καλύτερα λόγια για τον Φώτη Ιωαννίδη.

Αρχικά για τον Ρώσο επιθετικό του ΠΑΟΚ, τόνισε: «Δεν είμαι υπέρ της συνταγής που υπάρχει στην Ελλάδα, χρειάζεται υπομονή, πρόκειται για έναν καλό παίκτη ο οποίος για να βρίσκεται στον ΠΑΟΚ έχει καλά στοιχεία. Ακόμα απορώ πως ο Σαμάτα δεν βρήκε τον εαυτό του, γιατί τον είχα αντιμετωπίσει ως αντίπαλο, αλλά πιστεύω ότι το πρόβλημα είναι ψυχολογικό και όχι αποδοτικό. Ο Τσάλοφ μπαίνει σε μια έδρα με απαιτητικό κοινό αλλά χρειάζεται χρόνος. Δείτε τον Εμπαπέ... δεν είναι ο ίδιος της Παρί».

Ενώ για τον Φώτη Ιωαννίδη, τόνισε: «Ο Ιωαννίδης αυτή τη στιγμή είναι ότι καλύτερο έχει να επιδείξει το ελληνικό ποδόσφαιρο, είναι ολοκληρωμένος, έχει την ψυχολογία του στα ουράνια, ο Ιωαννίδης βγάζει την αυτοπεποίθηση ότι μπορεί να περάσει όλη την ομάδα, είναι ένας παίκτης πραγματικό τανκ».

Ακολουθήστε τη σελίδα του metrosport.gr και στο google news

Μπείτε στην παρέα μας στο instagram

Κάντε like στη σελίδα μας στο facebook

Εγγραφείτε στο κανάλι του metrosport.gr και του Metropolis 95.5 στο youtube

Προτείνουμε
This page might use cookies if your analytics vendor requires them.