Παπάζογλου: «Πρόκληση για Εκόνγκ και Σαμάτα»

Metrosport Team27 Ιουλίου 2023

Καθαρό αποτέλεσμα πρέπει να πάρει ο ΠΑΟΚ κόντρα στην Μπεϊτάρ σύμφωνα με όσα είπε Θανάσης Παπάζογλου στο Metropolis 95.5 και στην εκπομπή «Τρίτο Ημίχρονο».

Ποια η άποψη σου για το παιχνίδι του ΠΑΟΚ; «Τα παιχνίδια είναι επικίνδυνα γιατί ακόμη είναι σε περίοδο προετοιμασίας. Το ισραηλινό πρωτάθλημα είναι δυνατό και έχει ποιότητα. Δεν πρέπει να τους υποτιμήσουμε. Ο ΠΑΟΚ και ο Άρης είναι φαβορί αλλά κρύβουν αρκετούς κινδύνους και χρειάζεται προσοχή. Είναι μια δύναμη στο Ισραήλ. Είναι δυνατή και με αρκετό κόσμο. Θέλει ένα καθαρό αποτέλεσμα ο ΠΑΟΚ για να είναι άνετος στη ρεβάνς. Αν δεχθεί γκολ, θα δυσκολευτεί».

Πώς βλέπεις τους Εκόνγκ και Σαμάτα; «Είναι πρόκληση και για τους δυο παίκτες. Ο Εκόνγκ καλείται να καλύψει τον Ίνγκασον, που ήταν ο καλύτερος στόπερ του πρωταθλήματος πέρυσι. Ο Σαμάτα παίζει μπροστά σε ένα απαιτητικό κοινό και αν πετύχει γκολ τώρα στην αρχή δεν θα έχει κανένα θέμα. Το θέμα είναι να ξεκινήσει να σκοράρει. Είναι καλός με το κεφάλι αλλά το δυνατό του σημείο είναι οι κινήσεις μέσα στην περιοχή».

Πόσο θα βοηθήσει το περσινό δυνατό πρωτάθλημα : «Το βασικό είναι μια ομάδα να κρατήσει το βασικό της κορμό. Ο ΠΑΟΚ έχει κρατήσει τον κορμό του ενώ ο Άρης έκανε πολλές προσθήκες και αφαιρέσεις και θέλω να δω πως θα τους δέσει. Μακάρι το περσινό πρωτάθλημα να μην ήταν μια φούσκα και σκάσει».

Ακολουθήστε τη σελίδα του metrosport.gr και στο google news.

Κάντε like στη σελίδα μας στο Facebook

Προτείνουμε
This page might use cookies if your analytics vendor requires them.