Παπάζογλου: «Ο ΠΑΟΚ δεν έχει αυτό που έχει ο Άρης»

Metrosport Team24 Οκτωβρίου 2024

Στο Metropolis 95.5 και στην εκπομπή «Στη Σέντρα» φιλοξενήθηκε ο Θανάσης Παπάζογλου, μιλώντας για την ανανέωση του Λορέν Μορόν στον Άρη αλλά και το εξαιρετικό ξεκίνημα που έχουν κάνει οι «κιτρινόμαυροι» στο πρωτάθλημα. Παράλληλα, σχολίασε και το ενδεχόμενο να ξεκινήσει ο ΠΑΟΚ με τον Μπράντον Τόμας στη κορυφή, κόντρα στην Βικτόρια Πλζεν.

Διαβάστε αναλυτικά όσα είπε στον αέρα του Metropolis 95.5: Για το αν μπορεί να κάνει το back-to-back ο Λορέν Μορόν: «Δείχνει ότι μπορεί! Και δεν είναι σε μια ομάδα όπως την ΑΕΚ, τον ΠΑΟΚ ή τον Ολυμπιακό, που θεωρείται φαβορί, από τον Άρη είναι ακόμη πιο δύσκολο. Όχι ότι ο Άρης υπολείπεται, ίσα ίσα δείχνει ότι έχει σταθερότητα και χαρακτήρα, ξέρει να πάρει αυτό που θέλει. Είναι ένα σέντερ φορ που την παραμικρή ευκαιρία την κάνει γκολ, έχει όλα τα στοιχεία που πρέπει να έχει ένα φορ!»

Για το που μπορεί να φτάσει ο Άρης φέτος: «Ξεκίνησε πολύ καλά και εκμεταλλεύτηκε τις αδυναμίες των αντιπάλων. Έδειξε σταθερότητα, μένει όμως να τον δούμε και στο μέλλον. Θέλω να δω και το βάθος του ρόστερ, γιατί αυτή τη στιγμή έχει την τύχη να μην έχει απουσίες. Την δύσκολη περίοδο που θα χρειαστεί να έρθουν παίκτες από τον πάγκο, θα φανεί αν η ομάδα μπορεί να σταθεί σε υψηλό επίπεδο. 

Είναι υπερβολικός όποιος πει ότι ο Άρης πάει για πρωτάθλημα. Αλλά για 4άδα ναι, μπορεί. Βέβαια, γιατί όχι και για πρωτάθλημα, το δικαιούται και ο κόσμος και η ιστορία του. Αλλά με βάση τα ρόστερ και τα χρήματα των άλλων ομάδων, ο στόχος είναι διαφορετικός. Δεν ξεκίνησε  για πρωτάθλημα, αλλά μακάρι να του βγει».

Τέλος, για το ότι ο Μπράντον Τόμας είναι ο βασικός υποψήφιος για να ξεκινήσει στη κορυφή, κόντρα στην Βικτόρια Πλζεν: «Ο Μπράντον είναι πολύ φιλότιμος ποδοσφαιριστής. Τη δεδομένη χρονική στιγμή είναι πολύ καλύτερος σε σχέση με Τισουντάλι και Τσάλοφ. Ο ΠΑΟΚ δεν έχει αυτό που έχει ο Άρης, δηλαδή το φορ. Έχει όμως πολύ δυνατή όλη την αιχμή του δόρατος στην επίθεση. Αλλά ο ΠΑΟΚ έχει πρόβλημα στο γκολ από τα φορ».

Ακολουθήστε τη σελίδα του metrosport.gr και στο google news

Μπείτε στην παρέα μας στο instagram

Κάντε like στη σελίδα μας στο facebook

Εγγραφείτε στο κανάλι του metrosport.gr και του Metropolis 95.5 στο youtube

Προτείνουμε
This page might use cookies if your analytics vendor requires them.