Παπάζογλου: «Ένταση και ποιότητα στο Γαλατά-ΠΑΟΚ-Είμαστε τυχεροί που έχουμε τον Μορόν»

Metrosport Team25 Σεπτεμβρίου 2024

Ο Θανάσης Παπάζογλου μίλησε στο Metropolis 95.5 για τα δεδομένα του μεγάλου αγώνα της Πόλης μεταξύ Γαλατάσαραϊ και ΠΑΟΚ, αλλά και τις εμφανίσεις του Λορέν Μορόν με τη φανέλα του Άρη.

«Θα είναι δύο πρωταθλήτριες ομάδες της χώρας τους. Περιμένω δυνατό παιχνίδι, με μεγάλη ένταση και ποιότητα, που νομίζω ότι θα κριθεί στις μονομαχίες. Ο ΠΑΟΚ προέρχεται από καλό ξεκίνημα στο πρωτάθλημα, όπως και η Γαλατά. Βρήκαν γρήγορα ρυθμό. Ο ΠΑΟΚ μας έχεις συνηθίσει σε τέτοια ματς να προσφέρει συγκινήσεις» είπε αρχικά και συνέχισε:

«Ο προπονητής δεν χρειάζεται να πει πολλά πράγματα στους παίκτες. Όλος ο κόσμος βλέπει αυτά τα ματς και οι φίλαθλοι το περιμένουν όσο τίποτα άλλο. Εγώ θυμάμαι ότι αυτά τα παιχνίδια τα θεωρούσα την απόλυτη καταξίωση. Ο καθένας μπορεί να αποδείξει την αξία του εντός των τεσσάρων γραμμών. Αυτή είναι η ευκαιρία του παίκτη. Ο ΠΑΟΚ έχει τέτοιους ποδοσφαιριστές, το είδαμε και με τον Κουλιεράκη. Είναι τέτοιο επίπεδο στην Ελλάδα που δεν μπορεί να σε αναδείξει. Πρέπει να παίξεις σε τέτοιους αγώνες για να σε δώσουν σημασία».

Για τα κλειδιά του παιχνιδιού σημείωσε: «Ο ΠΑΟΚ έχει ένα σύνολο που παρουσιάζεται σε κάθε αγώνα με βάση το πλάνο του προπονητή. Δεν υπάρχει παίκτης που κάνει τη διαφορά. Αν λειτουργήσει σαν ομάδα, με αυτοθυσία και αυταπάρνηση, αυτό θα είναι το καλύτερο «όπλο» του. Δεν ξεχωρίζω κάποιον παίκτη. 

Τώρα, αν ο Κωνσταντέλιας πιάσει το τοπ της απόδοσης του και έχει γκολ και ασίστ, θα είναι κάτι ξεχωριστό φυσικά. Φυσικά και ο Τάισον είναι μία σημαντική μονάδα. Η ομαδικότητα, ξαναλέω, είναι το μεγάλο ατού του ΠΑΟΚ. Από τον Τισουντάλι έχω δει ποιότητα, αλλά πρέπει να προσαρμοστεί στα νέα δεδομένα. 

Ο Τσάλοφ φάνηκε ότι δεν έχει το εύκολο γκολ, αλλά δεν θέλω να κρίνω και να βάλω ταμπέλα από τώρα. Από ότι καταλαβαίνω, ο Λουτσέσκου θα τον χρησιμοποιήσει σήμερα γιατί, μάλλον, θα δώσει έμφαση στο αμυντικό κομμάτι».

Τέλος, για την απόδοση του Μορόν ανέφερε: «Ο Μορόν είναι πολυτέλεια για το ελληνικό πρωτάθλημα, είμαστε τυχεροί που τον έχουμε. έχει τα πάντα που χρειάζεται ένας σέντερ φορ, τοποθετήσεις και τελειώματα. Το ότι δεν έκανε προετοιμασία δεν τον επηρεάζει, ελπίζω, βέβαια, να μην του βγει στην πορεία. 

Είναι ποιοτικός και κάνει την διαφορά. Αν καταφέρει ο Άρης να δέσει το νέο σύνολο παικτών, με έναν τέτοιο παίκτη στην επίθεση θα είναι πολύ καλά τα πράγματα. Ο Ντιαντί είναι νέος παίκτης. Είναι καθαρά θέμα προπονητή, οι παίκτες έχουν την ποιότητα».

Ακολουθήστε τη σελίδα του metrosport.gr και στο google news

Μπείτε στην παρέα μας στο instagram

Κάντε like στη σελίδα μας στο facebook

Εγγραφείτε στο κανάλι του metrosport.gr και του Metropolis 95.5 στο youtube

Προτείνουμε
This page might use cookies if your analytics vendor requires them.