Παπάζογλου: «Για τον ΠΑΟΚ είναι ένας τελικός, αμφίρροπο το παιχνίδι»

Metrosport Team18 Μαΐου 2024

Στο Metropolis 95.5 μίλησε για την σπουδαία αναμέτρηση του ΠΑΟΚ με τον Άρη στο Κλεάνθης Βικελίδης ο Θανάσης Παπάζογλου. Ο οποίος είχε αγωνιστεί και στις δύο ομάδες με επιτυχία. Στις δηλώσεις του, στην εκπομπή “Στη Σέντρα” είπε μεταξύ των άλλων τα εξής:

“Είναι ένα πολύ αμφίρροπο παιχνίδι από όλες τις απόψεις. Ένας ΠΑΟΚ που είναι σταθερός και διεκδικητής του τίτλου θέλει να κερδίσει το Πρωτάθλημα. Έδειξε με πολύ εμφατικό τρόπο ότι αξίζει να διεκδικεί το πρωτάθλημα. Ο Άρης είναι αδιάφορος βαθμολογικά. Παίζει ένα παιχνίδι γοήτρου. Καλείται να κάνει και διαχείριση για τον τελικό του Κυπέλλου.

Ακολουθεί για τον Άρη ο τελικός του Κυπέλλου που είναι πολύ σημαντικός. Για τον ΠΑΟΚ είναι ένας τελικός. Δεν θυμάμαι όσο ζω να γίνεται ένα ανάλογο παιχνίδι. Θα είναι ένας ιστορικός αγώνας. Το μόνο που με νοιάζει είναι να τελειώσουν όλα καλά”.

- Τι μπορεί να κάνει την διαφορά σε ένα τέτοιο ντέρμπι;

“Αυτός που θα βάλει πρώτος το γκολ θα βάλει και τις βάσεις για την νίκη. Εάν ο ΠΑΟΚ βάλει πρώτος γκολ έχει τον πρώτο λόγο.

Είναι αμφίρροπο το ματς βέβαια, γιατί ο Άρης καλείται να κάνει και διαχείριση το ματς του Κυπέλλου. Ο ΠΑΟΚ θα τους έχει όλους ετοιμοπόλεμους εκτός από τον Κουλιεράκη. Η απουσία του οποίου είναι πολύ μεγάλη. Όλοι οι παίκτες έδειξαν πως είναι σε πολύ καλή κατάσταση. Δεν θα πάω στο γήπεδο, σε αυτό το παιχνίδι. Σε αυτό ειδικά το ματς δεν πρόκειται να πάω”.

Ακολουθήστε τη σελίδα του metrosport.gr και στο google news

Μπείτε στην παρέα μας στο instagram

Κάντε like στη σελίδα μας στο facebook

Εγγραφείτε στο κανάλι του metrosport.gr και του Metropolis 95.5 στο youtube

Προτείνουμε
This page might use cookies if your analytics vendor requires them.