Παπαβραμίδης: «Πήρε μπρος ο Κιλκισιακός», Χατζηϊωαννίδης: «Οι στόχοι ήταν ξεκάθαροι από την αρχή»

Metrosport Team06 Ιουνίου 2024


Ο χρηματοδότης του Κιλκισιακού Χρόνης Παπαβραμίδης ήταν χαρούμενος με την φετινή πορεία της ομάδας, καθώς κατάκτησε το νταμπλ (πρωτάθλημα και Κύπελλο) στην ΕΠΣ Κιλκίς αλλά και την άνοδο στη Γ’ Εθνική μέσω των μπαράζ.

Ο Παπαβραμίδης μιλώντας για την φετινή χρονιά του συλλόγου, είπε: «Η θέση του Κιλκισιακού είναι το λιγότερο να παίζει στη Γ’ Εθνική. Είχε καλό κλίμα, καλούς ποδοσφαιριστές, καλή διοίκηση και τον κόσμο δίπλα της η ομάδα γι’ αυτό και ανέβηκε κατηγορία. Θεωρώ όλα αυτά μαζί έφεραν το αποτέλεσμα της ανόδου», ενώ για την επόμενη χρονιά στη Γ’ Εθνική, είπε: «Ολοι ξέρουμε ότι πρέπει να κάνει πρωταθλητισμό κάποιος στη Γ’ Εθνική για να σωθεί. Οι μισές ομάδες πέφτουν κατηγορία. Θα προσπαθήσουμε για το καλύτερο. Πήρε μπρος το Κιλκίς και ο Κιλκισιακός. Η θέση του Κιλκισιακού είναι για παραπάνω κατηγορία».

Χατζηϊωαννίδης: «Οι στόχοι ήταν ξεκάθαροι από την αρχή»

Ο Γιώργος Χατζηϊωαννίδης είχε αναλάβει προπονητής στον Κιλκισιακό (Ιούλιος 2022-Μάρτιος 2024) και τους τελευταίους τρεις μήνες ήταν τεχνικός διευθυντής. Ο έμπειρος προπονητής για τις φετινές επιτυχίες, είπε

στον Παύλο Κερασιώτη:

 «Από τον Ιούλιο του 2022 τα ηνία του ιστορικού συλλόγου του Κιλκίς ανέλαβε ο Χρόνης Παπαβραμίδης ένας από τους ισχυρότερους παράγοντες τους αθλητισμού στην βόρεια Ελλάδα. Με υγιή διοίκηση και πρόεδρο τον Μοσχο Κωνσταντίνο μπήκαν όλες οι απαραίτητες βάσεις με αποτέλεσμα η ομάδα να λειτουργεί πλήρως επαγγελματικά. Την φετινή σεζόν τέθηκαν οι στόχοι που ήταν να κατακτήσουμε το πρωτάθλημα, το κύπελλο και την άνοδο στην Γ' Εθνική, όπως αρμόζει στην ιστορία του συλλόγου μας».

«Λειτουργεί επαγγελματικά ο σύλλογος»

Ακόμη, είπε: «Να ευχαριστήσω προσωπικά τον Χρόνη Παπαβραμίδη που έδωσε την δυνατότητα σε αυτόν τον ιστορικό σύλλογο να ξαναζωντανέψει. Εβαλε τις απαιτούμενες βάσεις να λειτουργεί επαγγελματικά και πλέον στην Γ’ Εθνική μπορούμε να μιλάμε για ομάδα πρότυπο. Επίσης θέλω να δώσω τα συγχαρητήρια μου σε όλους τους αθλητές μας, τους προπονητές μας για την μεθοδική δουλειά που έγινε για την επίτευξη των στόχων της ομάδας μας. Οπως αξίζουν και τα εύσημα στον πρόεδρο μας και σε όλο το επιτελείο του συλλόγου καθώς οι επιτυχίες είναι η ανταμοιβή όλων μέσα από την σωστή λειτουργία και τις μεθοδικές κινήσεις που έγιναν»

«Σωστή δουλειά στα μπαράζ»

Ο Χατζηιωαννίδης μιλώντας για την πορεία στα μπαράζ, είπε: «Στους αγώνες μπαράζ πρωταθλητών δεν ξεκινήσαμε με το δεξί καθώς την 1η αγωνιστική χάσαμε στις καθυστερήσεις από το ΙΕΚ ΔΕΛΤΑ. Τις επόμενες αγωνιστικές μέσα από σωστή δουλειά και από την ποιότητα και εμπειρία που διαθέτουν οι αθλητές μας καταφέραμε να πετύχουμε τον στόχο της ομάδας».

«Τα αφιερώνω στον γιό μου»

Τέλος, για το που αφιερώνει την άνοδο και τις κατακτήσεις Κυπέλλου και πρωταθλήματος είπε ο Χατζηιωαννίδης: «Την άνοδο και τις κατακτήσεις κυπέλλου και πρωταθλήματος τις αφιερώνω στον γιο μου τον Μανώλη, ο οποίος όταν ξεκίνησα την προπονητική σταδιοδρομία ήταν μικρό παιδάκι και τον είχα πάντα μαζί μου στα γήπεδα τις Γ' Εθνικής σε όλους τους αγώνες και πλέον είναι 12 ετών παλικάρι και αρχηγός του τμήματος Κ12 του Κιλκισιακού με όνειρο του να αγωνιστεί στην ανδρική ομάδα του συλλόγου μας στις επαγγελματικές κατηγορίες».



Μόσχος: «Ήταν ο βασικός στόχος μας»

 Ο πρόεδρος του Κιλκισιακού, Κωνσταντίνος Μόσχος για την άνοδο της ομάδας στην Γ΄ Εθνική είπε: 

«Αποτέλεσε τον βασικό αγωνιστικό μας στόχο από την ημέρα που αναλάβαμε την διοίκηση του Α.Ο. Κιλκισιακός θέλουμε να εκφράσουμε δημόσια τις ευχαριστίες μας - Στον ισχυρό άνδρα και μεγάλο μας χορηγό κ. Παπαβραμίδη Χρόνη που εδώ και 2 χρόνια είναι ο στυλοβάτης του Συλλόγου μας - Τους προπονητές και αθλητές της ομάδας για την κατάθεση ψυχής μέσα στις προπονήσεις και στους αγώνες. - Στον επιχειρηματικό κόσμο του Κιλκίς μας για την οικονομική στήριξή τους. - Στους φιλάθλους μας, που σε κάθε εντός αλλά και εκτός έδρας αγώνα ήταν στο γήπεδο να στηρίζουν την προσπάθειά μας - Στους εκλεγμένους τοπικούς φορείς για την όποια βοήθεια τους . Την επίτευξη όλων των στόχων μας την αφιερώνουμε στους μικρούς μας αθλητές καθώς και στους γονείς τους για την εμπιστοσύνη που μας έδειξαν . Ο σχεδιασμός έχει ήδη ξεκινήσει για την επόμενη χρονιά θέτοντας υψηλούς στόχους. Σας ευχόμαστε καλό καλοκαίρι».


Ακολουθήστε τη σελίδα του metrosport.gr και στο google news

Μπείτε στην παρέα μας στο instagram

Κάντε like στη σελίδα μας στο facebook

Εγγραφείτε στο κανάλι του metrosport.gr και του Metropolis 95.5 στο youtube


Προτείνουμε
This page might use cookies if your analytics vendor requires them.