Παπαθεωδόρου και Κάουαν: «Δεν θα υποτιμήσουμε τον Πανιώνιο»

Metrosport Team12 Φεβρουαρίου 2024

Ο Ηλίας Παπαθεοδώρου και ο αρχηγός του Προμηθέα, Άντονι Κάουαν μίλησαν στην συνέντευξη Τύπου της ΕΟΚ για το Final 8 του Κυπέλλου. Αναφέρθηκαν στην αναμέτρηση με τον Πανιώνιο και στάθηκαν στο γεγονός ότι το Κύπελλο είναι Θεσμός εκπλήξεων.

Αρχικά, ο προπονητής της ομάδας, Ηλίας Παπαθεωδόρου δήλωσε: «Είναι σημαντική η παρουσία μας εδώ, ήταν από τους αρχικούς μας στόχους στη σεζόν. Το καταφέραμε από σχετικά νωρίς και είναι μεγάλο κέρδος για εμάς. Το Κύπελλο είναι θεσμός των εκπλήξεων και πέρσι ο Πανιώνιος, παίζοντας σε χαμηλότερη κατηγορία, δυσκόλεψε πολύ την ΑΕΚ. Δεν έχουμε κανένα λόγο να υποτιμήσουμε μια ομάδα που έχει έναν έμπειρο και πολύ καλό και παίκτες επιπέδου Α1 και είναι ιστορική.

Θα προετοιμαστούμε με τον τρόπο που απαιτείται για ένα Final 8 και είναι πρόκληση για εμάς το παιχνίδι και θέλουμε να προχωρήσουμε». 

Ο αρχηγός των Πατρινών Άντονι Κάουαν τόνισε πως: « Πέρσι δεν καταφέραμε να είμαστε στο Final-8, φέτος είμαστε και θα προσπαθήσουμε να δείξουμε με το ταλέντο μας να κάνουμε ότι καλύτερο μπορούμε».

Επιμέλεια: Κωνσταντίνος Σιαμήτρας

Ακολουθήστε τη σελίδα του metrosport.gr και στο google news

Μπείτε στην παρέα μας στο instagram

Κάντε like στη σελίδα μας στο facebook


Προτείνουμε
This page might use cookies if your analytics vendor requires them.