Παπαθεοδώρου: «Δείξαμε ότι έχουμε χαρακτήρα»

Metrosport Team07 Οκτωβρίου 2023

Στον χαρακτήρα που έδειξε η ομάδα του κόντρα στον ΠΑΟΚ στην πρεμιέρα του Πρωταθλήματος στάθηκε στις δηλώσεις του μετά το τέλος της αναμέτρησης, ο τεχνικός του Προμηθέα Πάτρας, Ηλίας Παπαθεοδώρου.

«Είναι μια σημαντική νίκη για εμάς απέναντι σε έναν αντίπαλο που τερμάτισε πέρσι στην 4η θέση. Ο ΠΑΟΚ έχει μια καλή ομάδα κι έπαιξε σε ένα γήπεδο με καλή ατμόσφαιρα. Παίξαμε καλά και στις δύο πλευρές του γηπέδου. Δείξαμε αν και νέα ομάδα ότι έχουμε χαρακτήρα. Βάλαμε τα μεγάλα σουτ και δεν χάσαμε το μυαλό μας. Εκτελέσαμε καλά τις επιθέσεις και βγάλαμε καλές άμυνες. Δικαιούμασταν 100% τη νίκη. Για εμάς είναι πολύ σημαντική η συνέπεια που δείχνουμε. Είμαστε σε καλό δρόμο. Μπορούμε να παίξουμε ακόμα καλύτερα το προσεχές διάστημα. Καλή συνέχεια στον ΠΑΟΚ στο πρωτάθλημα και στο BCL».

Για τις απουσίες:

«Είναι κομβικές οι απουσίες που έχουμε. Οι ομάδες συσπειρώνονται όταν υπάρχουν απουσίες. Είχαμε παίξει ένα φιλικό με τον ΠΑΟΚ και γνωρίζαμε την ποιότητα που έχει. Η αναλογία ασίστ-λάθη είναι σε καλό επίπεδο».

Για το επίπεδο της Basket League:

«Έχω την αίσθηση ότι το επίπεδο είναι αναβαθμισμένο. Έχουν έρθει καλοί παίκτες και υπάρχουν καλά ρόστερ. Είδα το παιχνίδι Παναθηναϊκός-Ολυμπιακός και ήταν αρκετά ενδιαφέρον. Είδαμε αποτελέσματα που προκάλεσαν έκπληξη. Υπάρχει καλή ποιότητα από πολλές ομάδες. Οι προπονητές είναι σε καλό επίπεδο και ο ανταγωνισμός θα είναι μεγάλος. Δεν υπάρχουν πολύ μεγάλες διαφορές στις ομάδες».

Ακολουθήστε τη σελίδα του metrosport.gr και στο google news.

Κάντε like στη σελίδα μας στο Facebook

Προτείνουμε
This page might use cookies if your analytics vendor requires them.