Παπακωνσταντίνου: «Πετύχαμε κάτι τρελό»

Metrosport Team10 Αυγούστου 2024

Ο Ολυμπιονίκης Αντώνης Παπακωνσταντίνου φιλοξενήθηκε στην εκπομπή "Στη Σέντρα" στο Metropolis 95.5 και μίλησε για την πρώτη του συμμετοχή σε Ολυμπιακούς Αγώνες και την κατάκτηση του χάλκινου μεταλλίου στο διπλό σκιφ ελαφρών βαρών ανδρών, μαζί με τον Πέτρο Γκαϊδατζή.

Αναλυτικά όσα δήλωσε: «Προσπαθούσαν εδώ και καιρό να συμμετάσχω σε Ολυμπιακούς Αγώνες, στο Τόκιο δεν τα κατάφερα, αλλά τώρα ήρθε και η πρώτη συμμετοχή και το μετάλλιο. Αν μου έλεγε κάποιος πριν 7 χρόνια ότι θα ήμουν στους Ολυμπιακούς Αγώνες δεν θα το πίστευα. 

Μπήκαμε στην κούρσα και δεν είπαμε πάμε να πάρουμε μετάλλιο. Συνήθως στον τελικό των Ολυμπιακών Αγώνων όλοι προσπαθούν να κάνουν κάτι το τρελό, αλλά ο προπονητής μάς είπε να μπούμε όπως όταν κάνουμε την προπόνησή μας. Στο τέλος εμείς πετύχαμε κάτι τρελό, γιατί δεν πιστεύω δεν το περίμεναν.


Εμένα ο στόχος μου είναι να γίνομαι καλύτερος και να μην αφήνω κανένα να με περνάει, για κάποιους μπορεί να είναι λάθος, αλλά εγώ έτσι παίρνω κίνητρο. Αφιερώνω το μετάλλιο στους γονείς μου και στους προπονητές της Εθνικής Ομάδας».

Ακολουθήστε τη σελίδα του metrosport.gr και στο google news

Μπείτε στην παρέα μας στο instagram

Κάντε like στη σελίδα μας στο facebook

Εγγραφείτε στο κανάλι του metrosport.gr και του Metropolis 95.5 στο youtube

Προτείνουμε
This page might use cookies if your analytics vendor requires them.