Παπαγγελής: «Υπάρχει το μαύρο κουτί του πλοίου και θα βγει στον αέρα τα όσα είπαν ο πλοίαρχος με τον ύπαρχο»

Metrosport Team07 Σεπτεμβρίου 2023

Στο Metropolis 95.5 και στην εκπομπή «Στη Σέντρα» φιλοξενήθηκε ο Γιώργος Παπαγγελής, με τον πλοίαρχο να μιλάει για τη δολοφονία του 36χρονου Αντώνη Καρυώτη στο λιμάνι του Πειραιά, σημειώνοντας χαρακτηριστικά πως, «είναι έγκλημα το ότι έφυγε και άφησε τον άνθρωπο στη θάλασσα, δεν υπάρχει ούτε μία στο εκατομμύριο πιθανότητα να μην είδε τι έγινε».

Αρχικά ανέφερε για το τι έπρεπε να κάνει ο πλοίαρχος: «Είναι σίγουρα παράνομο και από τη στιγμή που υπήρξε η πτώση, έπρεπε να σβήσει τις μηχανές και στη συνέχεια να δέσει το πλοίο ξανά. Θα έπρεπε πρώτα να κλείσει η γέφυρα και μετά να ξεκινήσει το πλοίο. Δεν υπήρξε λιμενικός από έξω, αλλά και να υπήρχε δεν θα ήξερε τη σειρά».

Προσθέτοντας : «Τέσσερις φέρουν την ευθύνη, πρώτος ο πλοίαρχος που δεν έπρεπε να αμολήσει πρώτα τους κάβους και μετά τη ράμπα, έπρεπε αντίθετα, έτσι δεν θα υπήρχε ατύχημα. Έχει κάμερα και μέσο τηλεπικοινωνίας, στο οποίο δεν έλεγαν ότι έπρεπε».

Ενώ για το ''μαύρο'' κουτί: «Υπάρχει το ''μαύρο'' κουτί του πλοίου και θα βγει στον αέρα τα όσα είπαν ο πλοίαρχος με τον ύπαρχο, ο οποίος όπως λένε ήταν αυτός που έσπρωξε τον 36χρονο και ρεζίλεψε όλο το ναυτικό και την Ελλάδα, αυτό το κτήνος».

Ακολουθήστε τη σελίδα του metrosport.gr και στο google news.

Κάντε like στη σελίδα μας στο Facebook


Προτείνουμε
This page might use cookies if your analytics vendor requires them.