Παπαγεωργίου για ΑΕ Πυλαίας: «Να έχουμε και πάλι πρωταγωνιστικό ρόλο»

Χρήστος Λιάπης30 Ιουλίου 2024

Η ΑΕ Πυλαίας μέσω της κενής θέσης που έμεινε στην Α1  πήρε ως πρώτη επιλαχούσα την άνοδο στην κατηγορία.

Με αφορμή την «πρώτη» συγκέντρωση της ομάδας ενόψει της νέας αγωνιστικής περιόδου, ο προπονητής της, Νίκος Παπαγεωργίου αναφέρθηκε στην χρονιά που ολοκληρώθηκε και την επιτυχία της ομάδας του να βρεθεί για πρώτη φορά στην ιστορία της στην Α1:  

«Πήραμε αυτό που αξίζαμε. Αν και είχαμε να αντιμετωπίσουμε ομάδες με μεγαλύτερα μπάτζετ με συνέπεια στις προπονήσεις μας και στο πλάνο μας, στο τέλος ανταμειφθήκαμε. Η ομάδα έγραψε ιστορία καθώς θα παίξει για πρώτη φορά στην Α1. Στο πίσω μέρος του μυαλού μας είχαμε ότι αυτό θα συμβεί και θα πάρουμε την άνοδο και για αυτό κάναμε καλή προεργασία. Ξεκινήσαμε νωρίς την προετοιμασία και υπήρξε πολύ καλή οργάνωση, προσθέτοντας παίκτες στο ρόστερ μας, για αυτή την κατηγορία.

Το 90% του έμψυχου δυναμικού έχει κλείσει ενώ την επόμενη εβδομάδα θα έρθουν και πέντε έξι παίκτες του κορμού που έλειπαν στην πρώτη προπόνηση λόγω εργασίας και αδειών».

Ο προπονητής της ΑΕΠ για το νέο Πρωτάθλημα επισήμανε:

«Θα είναι ένα κανονικό πρωτάθλημα σε έναν όμιλο, με πολλές αγωνιστικές και με πλέι οφ.

Η ομάδα που έχει διάρκεια είναι σωστά προπονημένη και οργανωμένη θα πετύχει τους στόχους της. Οσο για εμάς θέλουμε να παίξουμε ορθολογικό ποδόσφαιρο. Μέσα από τη δουλειά πιστεύω θα έχουμε και πάλι πρωταγωνιστικό ρόλο».




Ακολουθήστε τη σελίδα του metrosport.gr και στο google news

Μπείτε στην παρέα μας στο instagram

Κάντε like στη σελίδα μας στο facebook

Εγγραφείτε στο κανάλι του metrosport.gr και του Metropolis 95.5 στο youtube

Προτείνουμε
This page might use cookies if your analytics vendor requires them.