Παπαδοπούλου για τον χωρισμό με τον Πασχαλάκη: «Όταν έρθει η στιγμή, θα μιλήσω - Ο χωρισμός είναι μια απώλεια» (vid)

Metrosport Team18 Ιανουαρίου 2024

Σε κάμερα πρωινής εκπομπής η Ειρήνη Παπαδοπούλου αναφέρθηκε μεταξύ άλλων στο πως την έκανε να νιώσει αυτά που γράφτηκαν μετά από τον χωρισμό της με τον Αλέξανδρο Πασχαλάκη.

Η τραγουδίστρια μίλησε στην εκπομπή «Happy day» του τηλεοπτικού σταθμού Alpha με αφορμή την κυκλοφορία του νέου της τραγουδιού. Ωστόσο δεν δίστασε να αναφερθεί στην σχέση που είχε με τον τερματοφύλακα του Ολυμπιακού.

«Η καρδιά δεν συγχωρεί όταν βάζεις τα όριά σου και τα ξαναπάτανε και τα ξαναπατάνε, ναι δεν συγχωρεί», είπε απαντώντας για το νέο της τραγούδι.

Ενώ μετέπειτα ρωτήθηκε για την τον χωρισμό της με τον Αλέξανδρο Πασχαλάκη αλλά και για το αν έχει προχωρήσει στην προσωπική της ζωή.

«Είμαι καλά και ευχαριστώ για τον ενδιαφέρον σας. Πληγώθηκα πολύ με όσα γράφτηκαν γιατί δεν ήταν αλήθεια. Απ’ όσα έχουν γραφτεί και ακουστεί για μένα, το 30% να είναι αλήθεια. Ο χώρος και το σύστημα της showbiz λειτουργεί έτσι, το αποδέχομαι, αλλά όταν έρθει η στιγμή, θα μιλήσω. Ο χωρισμός είναι μια απώλεια κι έτσι τον βιώνω. Αυτή τη στιγμή, το τραγούδι λέγεται "προσοχή". Δεν είμαστε στα πατώματα, δηλώνουμε την παρουσία μας και λέμε "προσοχή"», τόνισε η τραγουδίστρια.

Ακολουθήστε τη σελίδα του metrosport.gr και στο google news

Μπείτε στην παρέα μας στο instagram

Κάντε like στη σελίδα μας στο facebook

Προτείνουμε
This page might use cookies if your analytics vendor requires them.