Παπαδόπουλος: «Πριν τη διακοπή το φαβορί θα ήταν ο ΠΑΟΚ»

Metrosport Team13 Σεπτεμβρίου 2024

Ο Έλληνας προπονητής Σούλης Παπαδόπουλος φιλοξενήθηκε στην εκπομπή "Τρίτο Ημίχρονο" στο Metropolis 95.5 και σχολίασε το μεγάλο ντέρμπι του ΠΑΟΚ με τον Παναθηναϊκό, τονίζοντας πως πριν τη διακοπή το φαβορί θα ήταν ο "δικέφαλος".

«Οι ομάδες δεν 100% έτοιμες θα χρειαστούν χρόνο. Υπάρχουν κάποιες ομάδες που έχουν δείξει κάποια καλά στοιχεία, όπως η Λαμία και η Καλλιθέα. Δύσκολο πρόγραμμα έχει βγάλει και ο Ατρόμητος και μου αρέσει το ποδόσφαιρο που παίζει», σχολίασε αρχικά ο έμπειρος τεχνικός.

Για το ντέρμπι του ΠΑΟΚ με τον Παναθηναϊκό: «Αν δεν είχε γίνει η διακοπή του πρωταθλήματος θα έλεγα πως φαβορί ήταν ο ΠΑΟΚ. Ο Παναθηναϊκός ψάχνει ακόμη τα πατήματά του, πιστεύω θα έχει διαφορετική εικόνα, αλλά αν μείνει και άλλο πίσω μπορεί να χάσει το πρωτάθλημα, κανείς δεν έχει το πρωτάθλημα από την 4η αγωνιστική, αλλά πολλοί το έχουν χάσει το πρωτάθλημα την 4η-5η αγωνιστική. Μεγάλης σημασίας το παιχνίδι για τον Παναθηναϊκό.

Ο ΠΑΟΚ είναι ο γνωστός ΠΑΟΚ του Λουτσέσκου, ξέρει να παίρνει τα αποτελέσματα, ακόμη και αν δεν παίζει καλά. Ο Λουτσέσκου θα βάλει τους νέους παίκτες σιγά-σιγά στο ρόστερ της ομάδας. Το παιχνίδι θα είναι κλειστό.

Εμένα μου αρέσει ο Αλόνσο, θέλω να είμαι δίκαιος. Επειδή είδα την Καλλιθέα, δεν μου κάνει έκπληξη το αποτέλεσμα με τον Παναθηναϊκό, δεν μπορείς να αντιμετωπίσεις εύκολα την Καλλιθέα και θα δυσκολέψει ιδιαίτερα τις μεγάλες ομάδες».

Για τον Ίνγκασον: «Σίγουρα θα έβαζα τον Ίνγκασον βασικό, γιατί έχει δείξει καλή εικόνα μέχρι στιγμής. Επίσης, δεν πήγε από τη μία ομάδα στην άλλη, όπως ο Σαλπιγγίδης. Αλλά αυτά πρέπει να ξεπεραστούν, δεν υπάρχει πλέον "παίζω για τη φανέλα και τον κόσμο". Αυτά έχουν ξεπεραστεί».

Ακολουθήστε τη σελίδα του metrosport.gr και στο google news

Μπείτε στην παρέα μας στο instagram

Κάντε like στη σελίδα μας στο facebook

Εγγραφείτε στο κανάλι του metrosport.gr και του Metropolis 95.5 στο youtube

Προτείνουμε
This page might use cookies if your analytics vendor requires them.