Παπαδόπουλος: «Η ισοπαλία με τη Λαμία μας πείσμωσε και μας ένωσε»

Metrosport Team25 Μαΐου 2024

Ο αντιπρόεδρος του ΑΣ ΠΑΟΚ και μέλος του ΔΣ της ΠΑΕ ΠΑΟΚ, Δημοκράτης Παπαδόπουλος, φιλοξενήθηκε στην εκπομπή "Στη Σέντρα" στο Metropolis 95.5 και σχολίασε τη φετινή κατάκτηση του πρωταθλήματος, ενώ αναφέρθηκε στο νέο αθλητικό κέντρο και στις επόμενες κινήσεις της ομάδας ενόψει της επόμενης σεζόν.

Αναλυτικά όσα δήλωσε: «Είμαι πολύ χαρούμενος όχι μόνο για την κατάκτηση του πρωταθλήματος, αλλά και για τον τρόπο που ήρθε αυτός ο τίτλος. Η μεγάλη προσπάθεια της ομάδας από την αρχή της χρονιάς κατέληξε σε ένα ευτυχές γεγονός, στην κατάκτηση του πρωταθλήματος.

Περιμέναμε ότι η ομάδα θα πάρει τον τίτλο, μετά την ισοπαλία με τη Λαμία είχαμε συζητήσει ότι πρέπει να πάρουμε το πρωτάθλημα και ξέραμε ότι έπρεπε να κάνουμε 4 νίκες και με στρατηγό τον Ραζβάν Λουτσέσκου το καταφέραμε. Είχαμε αυτοπεποίθηση και εμπιστοσύνη την ομάδα ότι μπορεί να το πετύχει. Η ομάδα έπαιξε το καλύτερο ποδόσφαιρο, εκτός από ελάχιστα παιχνίδια, και αυτό το έλεγαν όλοι στην Ελλάδα. Ουσιαστικά η ισοπαλία με τη Λαμία μας πείσμωσε και μας ένωσε».

Για το ΔΣ της ΠΑΕ ΠΑΟΚ: «Ήμουν παρών στο ΔΣ, η συνάντηση κράτησε πολύ λίγο. Ο πρόεδρος έδωσε συγχαρητήρια σε όλους του ΔΣ, για την προσπάθειά μας. Μετά εστίασε σε τρεις άξονες. Στο νέο αθλητικό κέντρο της ομάδας, το οποίος πρέπει να ξεκινήσει, στη Νέα Τούμπα και στο Champions League, όπου η ομάδα πρέπει επιτέλους να μπει στους ομίλους. Δεν αναφερθήκαμε σε λεπτομέρειες, διότι ήταν μια αποχαιρετιστήρια συνάντηση

Η ομάδα έχει κάνει μια πολύ καλή πορεία στην Ευρώπη τα τελευταία χρόνια, για αυτό έχει και την τρίτη μεγαλύτερη βαθμολογία στα προκριματικά του Champions League».

Για το νέο αθλητικό κέντρο: «Θα πρέπει να γίνει ένα συμβούλιο με αρμόδιους, που θα ασχοληθούν μόνο με το νέο αθλητικό κέντρο. Θα είναι ένα κόσμημα για την Βόρεια Ελλάδα, μην πω για την Ελλάδα, η έκταση είναι τεράστια και μπορούν να γίνουν πολλά πράγματα. Ας περιμένουμε λίγο, όπως είπε και ο πρόεδρος, Η εταιρεία που θα αναλάβει το έργο θα μας πει πότε θα ολοκληρωθεί. 

Για τη Νέα Τούμπα δεν έχουμε νεότερα μένουμε σε όσα είπε ο κ. Σαββίδης, ότι πρέπει να δούμε και αυτό το έργο και όσα πρέπει να κάνουμε».

Για τους τίτλους που έχουν κατακτήσει φέτος οι όλες ομάδες του ΠΑΟΚ: «Όλα τα τμήματα του συλλόγου είτε είναι ερασιτεχνικά, είτε επαγγελματικά γίνονται με πολύ προσπάθεια και πολύ μεράκι, και προ πάντων με ανθρώπους που γνωρίζουν το αντικείμενο. Οι τίτλοι δεν ήρθαν εύκολα, ήρθαν με δυσκολία, ήρθαν από ανθρώπους που αφήνουν τις δουλείες τους, οπότε πρέπει να δώσουμε τα εύσημα και σε αυτούς που είναι πίσω από τις κουρτίνες. 

Έχουμε πολλούς τίτλους και ατομικά αθλήματα. Παράδειγμα τα δυναμικά αθλήματα, με την καθοδήγηση του Χάρη Μάλλιου, έχουν κάνει και φέτος πολλά πράγματα έχουν γίνει θεσμός. Ο αθλητής του ΠΑΟΚ Βαγγέλης Νανιτζανιάν είναι πιθανόν να βρίσκεται στους Ολυμπιακούς Αγώνες του 2024».

Ακολουθήστε τη σελίδα του metrosport.gr και στο google news

Μπείτε στην παρέα μας στο instagram

Κάντε like στη σελίδα μας στο facebook

Εγγραφείτε στο κανάλι του metrosport.gr και του Metropolis 95.5 στο youtube

Προτείνουμε
This page might use cookies if your analytics vendor requires them.