Παπαδόπουλος για Γιοβάνοβιτς: «Μετά τον Σάντος η Εθνική ξαναβρήκε προπονητή»

Metrosport Team09 Σεπτεμβρίου 2024

Ο Δανιήλ Παπαδόπουλος, πρώην συμπαίκτης του Ιβάν Γιοβάνοβιτς, μίλησε στο Metropolis 95.5 για τον χαρακτήρα και την επίδραση που έχει στα αποδυτήρια ο νέος τεχνικός της Εθνικής μας ομάδας. 

«Δεν μου φαίνεται παράξενο ότι τραγούδησε τον εθνικό ύμνο, νιώθει Έλληνας. Είναι αληθινά όλα αυτά, το αισθανόταν και το έβγαλε η ψυχή του όλο αυτό. Έχει πολλούς φίλους στη Θεσσαλονίκη και τώρα κάνει και στην Αθήνα» ανέφερε αρχικά και συνέχισε:

«Δεν έχει κάτι ψεύτικο επάνω του, αυτά που κάνει είναι αληθινά, για μένα είναι Έλληνας. Αγαπάει την Ελλάδα, έχουμε κάνει πολλές συζητήσεις γι' αυτό και ειδικά τη Θεσσαλονίκη. Ο καθένας κρίνει διαφορετικά. Εγώ πιστεύω ότι είναι άνθρωπος της καθημερινότητας και εφόσον έκανε την επιλογή να πάει στην Εθνική ήταν σίγουρος, δεν παίρνει εν θερμώ αποφάσεις. 

Κατά την άποψή μου μετά τον Σάντος η Εθνική ξαναβρήκε προπονητή. Πλέον, στην Εθνική τα παιχνίδια είναι πολλά, όταν δεν έχει ματς δεν σημαίνει ότι δεν ασχολείται, έχει να κάνει πάρα πολλά και όταν δεν έχει αγώνες. Μετά τα Ηνωμένα Αραβικά Εμιράτα έμεινε εκτός και περίμενε, είναι μετρημένος στις αποφάσεις που παίρνει. Είναι καλή επιλογή γι' αυτόν και εύχομαι από την ψυχή μου να πετύχει τους στόχους που έχει με την ομάδα.

Ξέρει καλύτερα και από εμάς την ψυχολογία του Έλληνα ποδοσφαιριστή. Είναι Έλληνας. Η ομιλία του προχθές συνεπήρε όλους τους ποδοσφαιριστές. Δεν είναι Σερβοέλληνας, είναι Ελληνοσέρβος. Τους παρακολουθούσε όλους τους ποδοσφαιριστές και πριν αναλάβει». 

Για το γεγονός ότι είναι αποδεκτός απ' όλες τις πλευρές, ανεξαρτήτως οπαδικής προτίμησης: «Τον αποδέχθηκαν όλες οι πλευρές. Η παρουσία του στον Παναθηναϊκό έστειλε τα πράγματα προς αυτή την κατεύθυνση. Έκανε σαφές ότι όσα όλα γινόταν τα προηγούμενα χρόνια στην Εθνική αποτελούν παρελθόν».

Για την απουσία του Φορτούνη: «Θέλω να πω ότι είναι πολύ μεγάλο πλήγμα σε αυτή την εθνική να μην παίζει ο Φορτούνης, είναι ότι πιο ποιοτικό υπάρχει μαζί με τον Κωνσταντέλια. Είναι άδικο να μην παίζει, αλλά ο προηγούμενος προπονητής το κατάφερε και αυτό».

Ακολουθήστε τη σελίδα του metrosport.gr και στο google news

Μπείτε στην παρέα μας στο instagram

Κάντε like στη σελίδα μας στο facebook

Εγγραφείτε στο κανάλι του metrosport.gr και του Metropolis 95.5 στο youtube

Προτείνουμε
This page might use cookies if your analytics vendor requires them.