Παπαδόπουλος για την απάτη με τα πολυτελή αυτοκίνητα: «Υπάρχει κύκλωμα, στη λίστα αυτών που εξαπατήθηκαν Κάτσε, Δημήτρης και Κώστας Γιαννούλης»

Metrosport Team07 Μαΐου 2023

Θύματα απάτης έπεσαν τουλάχιστον 30 άνθρωποι, ανάμεσά τους γνωστοί ποδοσφαιριστές, που τους έταζαν πολυτελή αυτοκίνητα σε δελεαστικές τιμές. Ποδοσφαιριστές των ομάδων του Άρη και του ΠΑΟΚ, κατέθεσαν μήνυση σε βάρος του ανθρώπου που εμφανιζόταν ως μεσάζοντας και του εκτελωνιστή, που υποτίθεται, θα διευκόλυνε τις διαδικασίες.

Ο δικηγός Πασχάλης Παπαδόπουλος μίλησε στο Metropolis 95.5 δίνοντας περισσότερες λεπτομέρειες για την υπόθεση και για τον τρόπο που εξαπατούσαν τους ενδιαφερόμενους αλλά και τον τρόπο που γινόταν οι χρηματικές συναλλαγές. 

«Ένας από τα μέλη της συμμορίας είναι πρώην πρόεδρος της Ελληνικής Ομοσπονδίας Πάλης. Με αυτή την ιδιότητα έπειθε πιο εύκολα τα θύματα του. Στη λίστα των ανθρώπων που εξαπατήθηκαν βρίσκονται και οι Κάτσε, ο Δημήτρης και ο Κώστας Γιαννούλης αλλά και η αδερφή τους. Ήταν συχνό το φαινόμενο να πλησιάζουν όλη την οικογένεια. Είναι εταιρεία εκτελωνιστών από την Πάτρα. 

Είχα συχνή επικοινωνία και με τα δύο μέλη. Ο πρώην πρόεδρος ήταν ευγενής και σε έπειθε ότι η δουλειά θα γίνει. Ο έτερος είχε εριστική συμπεριφορά και δεν μπορούσες να μιλήσεις μαζί του. Δώσαμε προκαταβολή πριν από τρία χρόνια. Αυτό το διάστημα ακούγαμε μόνο δικαιολογίες. Μας έλεγαν ότι άργησε λόγω κορωνοϊού ή λόγω κατάσχεσης από μια τράπεζα. Έχω ακούσει περιπτώσεις που τους πήραν την προκαταβολή αλλά ζήτησαν και το υπάρχον αυτοκίνητο. Είχαν θράσος αυτοί οι άνθρωποι. Υπάρχουν πολλοί που έχουν εξαπατηθεί. Το ποσό είναι επταψήφιο και μπορεί και μεγάλο επταψήφιο. 

Έφτασαν στο σημείο να λένε ότι πουλάνε πολυτελή τροχόσπιτα. Υπάρχουν περιπτώσεις παικτών που πλήρωσαν όλο το ποσό ή είχαν παραγγείλει δύο και τρία αυτοκίνητα. Πλέον, έχουμε κάνει αγωγή και μήνυση και αναμένουμε την εκδίκαση. Τα πράγματα έχουν πάρει τη νομική οδό. Οι άνθρωποι έρχονται αντιμέτωποι ακόμη και με φυλάκιση. Το αστείο της υπόθεσης ειναι ότι ο μεσάζων καταφέρεται εναντίον του εκτελωνιστή. Το κάνουν για να ρίξουν στάχτη στα μάτια. Υπάρχει κύκλωμα, αυτή είναι η γνώμη μου. Στην αρχή έφερναν αυτοκίνητα αλλά μικρά ή έφερναν κάποιο άλλο μοντέλο. 

Μετά έλεγαν ότι θα δώσουν ένα ενοικιαζόμενο και σε κάποιες περιπτώσεις έδιναν.  Οι χρηματικές συναλλαγές γινόταν σε προσωπικό τραπεζικό λογαριασμό του εκτελωνιστή ενώ ο μεσάζων έπαιρνε τα χρήματα μέσω άλλου μεσάζοντα, ο οποίος τα έστελνε ακόμη και με τάπερ μέσω κτελ».

Ακολουθήστε τη σελίδα του metrosport.gr και στο google news.

Κάντε like στη σελίδα μας στο Facebook

Προτείνουμε
This page might use cookies if your analytics vendor requires them.