Παπαδόπουλος: «Είμαι εθισμένος στους πάγκους» - Τι είπε για Γιοβάνοβιτς, Εθνική και το μέλλον του

Metrosport Team18 Ιουνίου 2024

Στο Metropolis 95.5 και στην εκπομπή «Στη Σέντρα» φιλοξενήθηκε ο Νίκος Παπαδόπουλος, με τον πολύπειρο προπονητή να μιλάει αναφορικά με την παρουσία του στην άκρη του πάγκου της Εθνική Ελλάδος, τονίζοντας , «Ήταν δύο πολύ σημαντικά παιχνίδια , ήταν ένα χρονικό διάστημα στο οποίο τα παιδιά έβγαλαν πολύ θετική εικόνα, όλα πήγαν πολύ καλά , μόνο το σκορ δεν πήγε καλά. Η Εθνική Ομάδα έχει παρόν και μέλλον».

Για την εποχή Γιοβάνοβιτς: «Εχει τον απόλυτο σεβασμό από όλους, το αξίζει αυτός αλλά και η ομάδα. Είναι κάτι διαφορετικό η Εθνική, δεν είναι εύκολο καθώς μέσα σε ένα σύντομο χρονικό διάστημα πρέπει να δουλέψεις πολύ. Ο ίδιος παραλαμβάνει μία ομάδα με ταλέντο που είναι πραγματική ομάδα και οικογένεια. Ο ίδιος είναι ένας άνθρωπος που θα κληθεί να πετύχει με την Εθνική και του το εύχομαι».

Για την Εθνική που δεν βρίσκεται στο Euro 2024: «Άξιζε η Εθνική να είμαι εκεί, έκανε μία προσπάθεια, δεν μπορούμε να τα ισοπεδώσουμε όλα , αλλά δεν μπορούμε να τα γκρεμίσουμε όλα με ένα χαμένο πέναλτι».

Προσθέτοντας: «Ήταν μεγάλη μου τιμή να είμαι στην ομοσπονδία, να φοράω το Εθνόσημο, είναι υπέρτατη τιμή αλλά είναι ένα δύσκολο κομμάτι να μην έχεις την καθημερινή τριβή με το γήπεδο. Το πήγα μέχρι τέλους και πλέον κοιτάω να πάω σε ένα σύλλογο που να καλύπτει τις προσδοκίες μου για αυτό και απέρριψα προτάσεις που είχα στο μεσοδιάστημα».

Ενώ για το αν υπάρχει πρόταση να πάει στον Λεβαδειακό και το μέλλον του:«Δεν μπορώ να πω κάτι. Φιλοδοξία μου είναι το εξωτερικό, είναι δύσκολο αυτό για έναν Έλληνα προπονητή, φταίμε και εμείς οι ίδιοι βέβαια καθώς κατηγορεί ο ένας τον άλλον. Είμαι εθισμένος με το γήπεδο και θέλω να είμαι στο γήπεδο, με έπιανε μελαγχολία το διάστημα που δεν είχαμε προπονήσεις».

Ακολουθήστε τη σελίδα του metrosport.gr και στο google news

Μπείτε στην παρέα μας στο instagram

Κάντε like στη σελίδα μας στο facebook

Εγγραφείτε στο κανάλι του metrosport.gr και του Metropolis 95.5 στο youtube

Προτείνουμε
This page might use cookies if your analytics vendor requires them.