Παπαδόπουλος: «Αυτά θα γίνουν στην εκδήλωση για τον Μανάβη»

Metrosport Team06 Μαΐου 2023

Στο Metropolis 95.5 και την εκπομπή «Τρίτο Ημίχρονο» φιλοξενήθηκε το μέλος της διοίκησης της ΠΑΕ ΠΑΟΚ Δημοκράτης Παπαδόπουλος και μίλησε για την εκδήλωση στη μνήμη του Μάκη «Μανάβη» Μαυρομιχάλη που θα πραγματοποιηθεί το βράδυ του Σαββάτου (6/5) στη Θύρα 4 στο γήπεδο της Τούμπας.

Ο Δημοκράτης Παπαδόπουλος, τόνισε: «Ήταν ο πατέρας της κερκίδας, εγώ ήμουν από τα ιδρυτικά στελέχη της Θύρας 4 έχουμε κάνει πολλά ταξίδια και εκδρομές μαζί. Ήταν υποχρέωση να τιμήσουμε τον ηγέτη της κερκίδας και έναν άνθρωπο που έμαθε στον Έλληνα πως είναι το οπαδικό κίνημα. Καλούμε τον κόσμο για να δει τι θα γίνει. Θα έχει μουσική και ορισμένους που θα πουν κάποια πράγματα που δεν έχουν αναφερθεί ποτέ θα είναι μία πολύ όμορφη βραδιά στο σπίτι μας, στη Θύρα 4, που μεγάλωσαν γενιές και γενιές για να δουν πως μεγάλωσε το οπαδικό κίνημα του ΠΑΟΚ.

Πρέπει να εστιάσω σε κάποια πράγματα, δεν μπορούμε να πούμε κάτι με δύο-τρεις λέξεις. Ήταν αυτός που έκανε μία κερκίδα μοναδική από το 1976 και αρχηγός της ήταν ο Μάκης. Ήταν αυτός που έδωσε το έναυσμα να είναι καυτή η Τούμπα και όλα τα γήπεδα της Ελλάδας. Γιατί σε όλα τα γήπεδα της Ελλάδας υπήρχε η παρουσία του ΠΑΟΚτσηδικου κόσμου, μη κοιτάτε τι γίνεται σήμερα με τις απαγορεύσεις. Θα θέλαμε αυτόν τον τεράστιο κόσμο παντού να δίνει φτερά στους ποδοσφαιριστές μας».

Σχετικά με το αν θα γίνει κάτι για να τιμηθεί μόνιμα η μνήμη του Μανάβη, είπε: «Θα γίνουν κάποιες κινήσεις. Συζητάμε τι μπορεί να γίνει αν ονομαστεί η 4Α με το όνομα του, στο καινούργιο γήπεδο κάτι θα γίνει. Θα κάνουμε κάτι σίγουρα».

Ακολουθήστε τη σελίδα του metrosport.gr και στο google news.

Κάντε like στη σελίδα μας στο Facebook

Προτείνουμε
This page might use cookies if your analytics vendor requires them.