Παπαδάκης: Ξέσπασε κατά Δρούλια-«Αν είναι αδερφός σας ο Κασιδιάρης, να τον χαίρεστε, δεν απαντώ στον φασισμό»

Metrosport Team23 Οκτωβρίου 2024

Ο Γιώργος Παπαδάκης σχολίασε και απάντησε στην άστοχη μαντινάδα των αδελφών Δρούλια, την οποία αφιέρωσαν στον Ηλία Κασιδιάρη και αφορούσε την κίνησή του να χτυπήσει τη Λιάνα Κανέλλη στη διάρκεια της εκπομπής του Γιώργου Παπαδάκη.

Ο δημοσιογράφος απαντώντας είπε μεταξύ άλλων στα αδέλφια Δρούλια: «Αν είναι αδερφός σας ο Κασιδιάρης, να τον χαίρεστε, δεν απαντώ στον φασισμό».

Στην άστοχη μαντινάδα του Κωνσταντίνου Δρούλια απάντησε ο Γιώργος Παπαδάκης μέσα από την εκπομπή του στον ΑΝΤ1.

Τα αδέλφια Δρούλια είπαν σχετικά: «Ηλία μια αφιερωμένη μόνο» και τραγούδησαν: «Λάθος κεφάλι χτύπησες Ηλία αδερφάκι, έπρεπε να τις έριχνες στον γέρο Παπαδάκη».

Στη σημερινή (23/10) εκπομπή «Καλημέρα Ελλάδα», ο Γιώργος Παπαδάκης απάντησε:

«Αναφέρθηκε στο περιστατικό με την Λιάνα Κανέλλη εδώ και τη χυδαία επίθεση του Κασιδιάρη. Είναι μια ενέργεια την οποία δεν θέλω να την χαρακτηρίσω, είναι και ποινικά κολάσιμη, θα μπορούσα να πω ότι προτρέπει σε βία.

Στον φασισμό δεν απαντάω με τίποτα. Λένε ότι δεν πρέπει να λογοκρίνεται η τέχνη. Είναι όμως τέχνη ο φασισμός, αδέλφια Δρούλια; Εγώ κάποια άλλα πράγματα ξέρω για την ελευθερία στην τέχνη και διαφορετικά εισπράττω τα μηνύματα. Εσείς φαίνεται ότι στον αδελφό σας, γιατί αδελφό σας τον χαρακτηρίσατε, που έχει καταδικαστεί για σύσταση εγκληματικής οργάνωσης… Τι να σας πω! Αν έχετε αδελφική σχέση, να την χαιρόσαστε! Στον φασισμό δεν απαντάω.

Αυτό το βίντεο κυκλοφόρησε και υπάρχουν και σχόλια, «καλά το είπες, αδελφέ» και «καλά να του κάνουνε» και τα λοιπά. Αν όμως ένας παλαβός βλέποντας το πει «ξέρεις κάτι, αν τον δω στον δρόμο, θα του κοπανήσω μία στο κεφάλι»;».


Ακολουθήστε τη σελίδα του metrosport.gr και στο google news

Μπείτε στην παρέα μας στο instagram

Κάντε like στη σελίδα μας στο facebook

Εγγραφείτε στο κανάλι του metrosport.gr και του Metropolis 95.5 στο youtube

Προτείνουμε
This page might use cookies if your analytics vendor requires them.