ΠΑΟΠ Νέας Αμισού – Κιλκισιακός 1-2: Μέτρησε η εμπειρία των φιλοξενούμενων

Metrosport Team22 Σεπτεμβρίου 2024


Πρεμιέρα στο πρωτάθλημα της Γ’ Εθνικής κατηγορίας στον πρώτο όμιλο με τον ΠΑΟΠ Νέας Αμισού να υποδέχεται στο γήπεδο της Πετρούσας(γίνονται έργα στο δικό της γήπεδο) τον Κιλκισιακό που πήρε και το τρίποντο της νίκης με σκορ 2-1.

Κατάμεστο το γήπεδο της Πετρούσας σε πολύ ωραία ποδοσφαιρική ατμόσφαιρα με τον ΠΑΟΠ να προσπαθεί να διαχειριστεί τις βασικές απουσίες Τσιμισκίδη, Προκοπίου και Πούλα που όπως αποδείχθηκε από την ροή του ματς τελικά στοίχησαν στην ομάδα.

Το φιλμ του αγώνα

Το ματς ήταν ισορροπημένο στο πρώτο 20 λεπτό χωρίς καμία τελική μπροστά στις δύο εστίες.

Η φάση του πρώτου μέρους που έκρινε και πολλά έγινε στο 21’.

Ο ΠΑΟΠ κέρδισε φάουλ έξω από την περιοχή που εκτέλεσε απευθείας ο Χρήστος Οικονομίδης με τον Αθανασίου να αποκρούει και την μπάλα να βρίσκει το κάθετο δοκάρι και στην εξέλιξη της φάσης στην κόντρα από δεξιά ο Νικηφορίδης με ωραίο συρτό σουτ έγραψε το 0-1 για την ομάδα του.

Σαφέστατα επηρεασμένη από το γκολ η νεανική ομάδα του ΠΑΟΠ δέχθηκε και 2ο γκολ στο 42’ από έξοχο τακουνάκι του Πιπερτζή και ωραίο σουτ μέσα από την περιοχή του Αγγαθαγελίδη.

Οι ελπίδες για κάτι καλό επανήλθαν στον ΠΑΟΠ στην τελευταία φάση του πρώτου μέρους όπου από κόρνερ του Οικονομίδη με ωραία κεφαλιά από το ύψος του πέναλτι ο Περικλής Φερσιζίδης διαμόρφωσε το 1-2.

Δεν άλλαξε κάτι στο β’ μέρος.

Ο Γιώργος Πολυχρονίδης φρέσκαρε την ομάδα από τον πάγκο, προσπάθησε να βρει λύσεις επιθετικά παρά τις βασικές απουσίες, αλλά αν εξαιρέσει κανείς ένα σουτ του Σουμπάκη που κόντραρε σε αμυντικό και πέρασε εκτός στο εξωτερικό μέρος των διχτύων δεν μπόρεσε να φτάσει στην ισοφάριση απέναντι σε μια πολύ καλή και ποιοτική μεσοεπιθετικά ομάδα που κέρδισε δίκαια τους τρεις βαθμούς της νίκης.

Τα στοιχεία του αγώνα

Διαιτητής του αγώνα: Ναζίρης Αλέξανδρος – Νίκος με βοηθούς Αλμπάντη Γιώργο και Παντικίδη Αλέξη.

Οι συνθέσεις των δύο ομάδων:

ΠΑΟΠ ΝΕΑΣ ΑΜΙΣΟΥ(Γιώργος Πολυχρονίδης): Μιχαηλίδης Παύλος, Κερεμίδης(59’ Μητρούσης Στέφανος), Μιχαηλίδης Κώστας(70’ λ.τ. Θεοδοσιάδης), Γάκης, Φερσιζίδης, Ζαγιάκου(46’ Καρράς), Θεοδωρίδης, Παυλίδης Παύλος, Παπατέρπου(46’ Σουμπάκης), Οικονομίδης, Γεωργιάδης Χάρης(46’ Βραμέντζαλης).

ΚΙΛΚΙΣΙΑΚΟΣ(Γιώργος Χατζηιωαννίδης): Αθανασίου, Κακουλίδης(85’ λ.τ. Θεολόγου), Αναστασιάδης, Τότσκα, Πολλυζάς, Πορτοκαλάς, Πιπερτζής(64’ Χουσεϊνογλου), Παπαδόπουλος Σωκράτης, Αγγαθαγελίδης(64’ Μεντί), Νικηφορίδης(68’ Μπαγιόπουλος), Βορότσης.

Δ. ΑΔΑΚΤΥΛΟΣ

Ακολουθήστε τη σελίδα του metrosport.gr και στο google news

Μπείτε στην παρέα μας στο instagram

Κάντε like στη σελίδα μας στο facebook

Εγγραφείτε στο κανάλι του metrosport.gr και του Metropolis 95.5 στο youtube


Προτείνουμε
This page might use cookies if your analytics vendor requires them.