ΠΑΟΚ: Υπό καταρρακτώδη βροχή η προπόνηση - Οι τρεις που έμειναν εκτός

Metrosport Team12 Ιουλίου 2024

ΑΠΟΣΤΟΛΗ ΣΤΟ ΧΟΡΣΤ: ΓΙΩΡΓΟΣ ΖΑΙΡΗΣ - ΓΙΩΡΓΟΣ ΚΑΣΤΑΝΗΣ

Ο ΠΑΟΚ πραγματοποιεί υπό καταρρακτώδη βροχή την πρωινή προπόνηση της Παρασκευής , από την οποία απουσιάζουν για διαφορετικούς λόγους ο Γιόνι Ότο , ο Μαντί Καμαρά και ο Μαγκομέντ Οζντόεφ.

Αναφορικά με τον πρώτο, κατά τη διάρκεια του φιλικού με τη Γκενκ ένιωσε ενοχλήσεις και αποχώρησε από τον αγωνιστικό χώρο στη συμπλήρωση 30 λεπτών, γλιτώνοντας ωστόσο τα χειρότερα με μία πιθανή θλάση, με τον ισπανό ακραίο αμυντικό να μην πραγματοποιεί άλλη προπόνηση επί ολλανδικού εδάφους.

Σε ότι έχει να κάνει με τον Μαντί Καμαρά και τον Μαγκομέντ Οζντόεφ, αμφότεροι δεν κατέβηκαν στην προπόνηση. Ο 27χρονος μέσος συνεχίζει να πονάει, ενώ ο Ρώσος όπως όλα δείχνουν θα βρεθεί στην απογευματινή προπόνηση του Ραζβάν Λουτσέσκου και των συνεργατών του.

Η πρώτη ενδεκάδα που δοκίμασε ο Ραζβάν Λουτσέσκου αποτελούνταν από τους: Κοτάρσκι - Βιειρινια, Κεντζιόρα, Νασμπεργκ, Μπαμπα - Θυμιανης, Τσιγγάρας - Σμυρλης, Μουργκ, Τάισον - Σαμάτα.

Ενώ η δεύτερη: Τσιφτσης - Σαστρε, Εκονγκ, Κουλιερακης, Ράφα - Σβαμπ, Τσοπουρογλου - Ντεσποντοφ, Ντελιας, Κουαλιατα - Μπράντον.

Ακολουθήστε τη σελίδα του metrosport.gr και στο google news

Μπείτε στην παρέα μας στο instagram

Κάντε like στη σελίδα μας στο facebook

Εγγραφείτε στο κανάλι του metrosport.gr και του Metropolis 95.5 στο youtube

Προτείνουμε
This page might use cookies if your analytics vendor requires them.