ΠΑΟΚ: Ξεκινάει σχεδόν «αναλλοίωτος» τη φετινή σεζόν (vids)

Χρύσανθος Δοβλέτογλου21 Ιουλίου 2024

Ο Ραζβάν Λουτσέσκου χρησιμοποίησε την προηγούμενη σεζόν σχεδόν όλους τους ποδοσφαιριστές που είχε στη διάθεσή του, για να ανταποκριθεί ο ΠΑΟΚ στις υποχρεώσεις του σε τρεις διοργανώσεις, στο Πρωτάθλημα, στο Κύπελλο και στο Conference League.

Από αυτούς, το συντριπτικό ποσοστό παραμένει στο ρόστερ μέχρι σήμερα. Οι ασπρόμαυροι μπαίνουν την ερχόμενη Τετάρτη (24/7) στον φετινό «μαραθώνιο», με ελάχιστες αλλαγές και βασιζόμενοι στην ομοιογένεια θα επιχειρήσουν, αρχικά, να ξεπεράσουν το εμπόδιο της Μπόρατς Μπάνια Λούκα στον 2ο προκριματικό γύρο του Champions League.

Στη θέση του τερματοφύλακα, ο Τσιφτσής αντικατέστησε τον Ζίβκο Ζίβκοβιτς, στις θέσεις των στόπερ δεν υπήρξε καμία διαφοροποίηση και στις θέσεις των χαφ ήρθε ο Μαντί Καμαρά και αποχώρησαν οι Μεϊτέ και Μάρκος Αντόνιο. Τέλος, οι παίκτες που απαρτίζουν την μεσοεπιθετική γραμμή παρέμειναν όλοι, καθώς δεν πουλήθηκε, τελικά, ο Κωνσταντέλιας στη Σάλτσμπουργκ, ενώ από την κορυφή «αφαιρέθηκε» ένας ποδοσφαιριστής μετά τον δανεισμό του Στέφανου Τζίμα.

Αναλυτικά:

Οι καινούργιοι ποδοσφαιριστές που ήρθαν και έχουν ενσωματωθεί είναι οι: Αντώνης Τσιφτσής (25 χρ. τερματοφύλακας), Κωνσταντίνος Θυμιάνης (23 χρ. στόπερ) και Μαντί Καμαρά (27 χρ. μέσος).

Από αυτούς που έπαιζαν πέρσι κομβικό ρόλο, δεν βρίσκεται αυτή τη στιγμή στο δυναμικό μόνο ο Μεϊτέ (30 χρ. μέσος).

Από εκεί και πέρα, αποχαιρέτησαν και οι Ζίβκο Ζίβκοβιτς (35 χρ. τερματοφύλακας), Μάρκος Αντόνιο (24 χρ. μέσος) και Στέφανος Τζίμας (18 χρ. σέντερ φορ).

Ας δούμε ανά γραμμή τις μικρές διαφοροποιήσεις που έγιναν:

ΤΕΡΜΑΤΟΦΥΛΑΚΕΣ: Είχε και εξακολουθεί να έχει Κοτάρσκι και Ταλιχμανίδη, ενώ προστέθηκε ο Τσιφτσής.

ΣΤΟΠΕΡ: Είχε και εξακολουθεί να έχει Κουλιεράκη, Μιχαηλίδη, Νάσμπεργκ, Εκόνγκ, Κεντζιόρα, ενώ προστέθηκε ο Θυμιάνης με μεταγραφή από τον Πανσερραϊκό.

ΠΛΑΓΙΑ ΜΠΑΚ: Είχε και εξακολουθεί να έχει Ράφα Σοάρες, Βιεϊρίνια, Σάστρε, Μπάμπα, Ότο, ενώ προστέθηκαν οι Λύρατζης και Τσαούσης, που επέστρεψαν από τους δανεισμούς τους από Αστέρα Τρίπολης και ΠΑΣ Γιάννινα αντίστοιχα.

ΧΑΦ: Είχε και εξακολουθεί να έχει Σβαμπ, Οζντόεφ, Τσιγγάρα, ενώ αποχώρησαν οι Μάρκος Αντόνιο και Μεϊτέ και ήρθε ο Μαντί Καμαρά, ο οποίος έμεινε ελεύθερος από τον Ολυμπιακό.

ΜΕΣΟΕΠΙΘΕΤΙΚΟΙ: Είχε και εξακολουθεί να έχει Κωνσταντέλια, Αντρέ Ρικάρντο, Αντρίγα Ζίβκοβιτς, Μούργκ, Τάισον και Ντεσπόντοφ.

ΣΕΝΤΕΡ ΦΟΡ: Είχε και εξακολουθεί να έχει Σαμάτα και Μπράντον Τόμας, ενώ αποχώρησε με δανεισμό στη Νυρεμβέργη ο Στέφανος Τζίμας.

Ακολουθήστε τη σελίδα του metrosport.gr και στο google news

Μπείτε στην παρέα μας στο instagram

Κάντε like στη σελίδα μας στο facebook

Εγγραφείτε στο κανάλι του metrosport.gr και του Metropolis 95.5 στο youtube

Προτείνουμε
This page might use cookies if your analytics vendor requires them.