ΠΑΟΚ-Winmasters: «Μας ενώνουν πολλά κοινά, ελάτε στην Αριστοτέλους!»

Metrosport Team27 Σεπτεμβρίου 2024

Η ΚΑΕ ΠΑΟΚ και η Winmasters συνεχίζουν για ακόμη μια χρονιά την επιτυχημένη συνεργασία τους, μοιραζόμενοι κοινές αξίες για σκληρή δουλειά και διακρίσεις.

Στην παρουσίαση της Winmasters, του μεγάλου χορηγού του Δικεφάλου του Βορρά, σε ενωτικό και εορταστικό κλίμα Θανάσης Χατζόπουλος και Θωμάς Τζόκας υπογράμμισαν έρχονται τα καλύτερα για τον ΠΑΟΚ.

Στο κέντρο του PAOK Sports Arena πραγματοποιήθηκε το μεσημέρι της Παρασκευής (27/9) λίγο μετά τις 12:00 η επίσημη παρουσίαση της Winmasters, μεγάλου χορηγού της ΚΑΕ ΠΑΟΚ mateco.

Στη συνέντευξη Τύπου βρέθηκαν ο πρόεδρος της ΚΑΕ ΠΑΟΚ, Θανάσης Χατζόπουλος, ο αντιπρόεδρος Βασίλης Τριλυράκης, ο διευθύνων σύμβουλος της Winmasters, Θωμάς Τζόκας, ο νέος τεχνικός διευθυντής, Βαγγέλης Μαργαρίτης και ο αρχηγός της ομάδας, Δημήτρης Κατσίβελης, ενώ παρούσα ήταν σύσσωμη η ομάδα του ΠΑΟΚ και το τεχνικό επιτελείο.

Τζόκας: «10 χρόνια εμπιστοσύνης χιλιάδων παικτών»

Ο διευθύνων σύμβουλος της Winmasters, Θωμάς Τζόκας, δήλωσε για τη χορηγική συνεργασία με την ΚΑΕ ΠΑΟΚ:

«Είμαι πολύ χαρούμενος που βρίσκομαι εδώ, στο Παλατάκι. Πραγματικά είναι τρομερό το συναίσθημα να βρίσκεσαι στο κέντρο του γηπέδου.

Με μεγάλη χαρά ανακοινώνω την ανανέωση συνεργασίας με την ΚΑΕ ΠΑΟΚ. Με τον ΠΑΟΚ μας ενώνουν πολλά και με τους ανθρώπους του, οι κοινές αρχές και η σκληρή δουλειά, αλλά και η προσπάθεια για διάκριση. Η Winmasters είναι μια από τις κορυφαίες εταιρίες στοιχήματος στην Ελλάδα. Φέτος μάλιστα γιορτάζουμε 10 χρόνια Winmasters, 10 χρόνια εμπιστοσύνης από χιλιάδες παίκτες σ’ όλη την Ελλάδα και από το βήμα αυτό θέλω να τους ευχαριστήσω όπως και τους συνεργάτες μας. Έχουμε κερδίσει την εμπιστοσύνη του κοινού όλα αυτά τα χρόνια γιατί παρέχουμε, ίσως τις κορυφαίες αποδόσεις στην αγορά, ένα πάρα πολύ καλό προϊόν στο καζίνο, με τα περισσότερα παιχνίδια, αλλά το κυριότερο, προσωπική επαφή και εξυπηρέτηση σ’ όλους τους πελάτες μας. Μαζί με τον ΠΑΟΚ σχεδιάζουμε μια σειρά από εκδηλώσεις, Street events για όλους τους πολίτες της Θεσσαλονίκης. Το ξεκινήσαμε ήδη στη Μηχανιώνα.

Θέλω αύριο οι φίλαθλοι να μας τιμήσουν αύριο με την παρουσία τους στην πλατεία Αριστοτέλους όλοι οι Θεσσαλονικείς. Μαζί με τον ΠΑΟΚ θα γνωρίσουν, μικροί και μεγάλοι θα γνωρίσουν τους παίκτες, θα σουτάρουν μαζί τους, θα υπάρχουν δώρα, θα πάρουν συλλεκτικές φανέλες, αυτόγραφα από τους παίκτες και θα διασκεδάσουν με τους ήχους του Metropolis Radio και του Zoo Radio. Θέλω και ελπίζω να είστε όλοι εκεί. Καλή επιτυχία στη νέα ομάδα του ΠΑΟΚ».

Όσον αφορά στη νέα φάση της συνεργασίας των δύο πλευρών, σχολίασε:

«Η φετινή χρονιά διαφέρει. Φέτος θα κάνουμε περισσότερα πράγματα σε συνεργασία με το σταφ και τον πρόεδρο του ΠΑΟΚ. Η αξιοποίηση της χορηγίας είναι το σημαντικότερο. Θέλουμε να κάνουμε περισσότερα πράγματα στη Θεσσαλονίκη. Κάναμε ένα event στη Μηχανιώνα, θα κάνουμε αύριο στο κέντρο. Θέλουμε να είμαστε πιο κοντά στο μπάσκετ».

Τέλος, όσον αφορά στην προοπτική πολυετούς συνεργασίας με τον ΠΑΟΚ, ο Θωμάς Τζόκας επισήμανε:

«Στόχος μου είναι να μείνω στον ΠΑΟΚ ως χορηγός. Βλέπω την προσπάθεια που γίνεται και ελπίζω να είμαστε και τα επόμενα χρόνια εδώ. Τα καλύτερα έρχονται για τον ΠΑΟΚ!».

Κατσίβελης: «Σημαντικό να έχει η ομάδα στο πλευρό της την Winmasters»

Ο αρχηγός της ομάδας του ΠΑΟΚ, Δημήτρης Κατσίβελης, τόνισε από πλευράς του για τη συνεργασία του Δικεφάλου με τη Winmasters και στη νέα σεζόν:

«Θέλω να ευχαριστήσουμε τη Winmasters, που στηρίζει την ομάδα για δεύτερη διαδοχική χρονιά. Είναι πραγματικά σημαντικό να έχει μία ομάδα στο πλευρό της τη Winmasters. Ξεκινάει η σεζόν σε μια ομάδα και θέλω να ευχηθώ υγεία σε όλους. Εμείς από την πλευρά μας θα κάνουμε ό,τι καλύτερο μπορούμε».

Ακολουθήστε τη σελίδα του metrosport.gr και στο google news

Μπείτε στην παρέα μας στο instagram

Κάντε like στη σελίδα μας στο facebook

Εγγραφείτε στο κανάλι του metrosport.gr και του Metropolis 95.5 στο youtube

Προτείνουμε
This page might use cookies if your analytics vendor requires them.